Rak jelita grubego

14 lat temu
Rzadko czytam wypowiedzi na temat raka jelita grubego, nie wiele o tym wiemy :( Spadło jak grom z jasnego nieba :(
3712 odpowiedzi:
  • G1- raczej brzmi dobrze, bo ma dobrą odpowiedź na leczenie, jest wysokozróżnicowany- to dobrze.
  • 10 lat temu
    mamy wynik....adenocarcinoma G1 exulceratum. Adenoma tubulare LG(to chyba z tego polipa??)
  • Dominiko tacie ten wyjaz jest potrzebny zeby oderwac sie od problemow. Nie zlapie troche oddechu. Kolega nie bedzie na niego patrzyl litosciwie jesli wiesz co mam na mysli :)
  • Korek jesli myslisz,ze nie powinnas tu pisac to umawiamy sie tak. Porobisz wszystkie badania (mysle,ze watrabe tez sprawdz) I wtedy mozesz przestac pisac :). Tym czasem czekam na nastepne wyniki!
  • U mnie "luzik" tata właśnie wybiera się z kolegą na jakąś wystawę do Warszawy... Nie może usiedzieć w domu.
  • U mnie "luzik" tata właśnie wybiera się z kolegą na jakąś wystawę do Warszawy... Nie może usiedzieć w domu.
  • Korek czy badałaś wątrobę?
  • 10 lat temu
    Renatko pisałam już wcześniej ale chyba nikt nie zauważył :P ale nie dziwie sie bo są tu ludzie z naprawdę dużymi problemami , ja nie powinnam tu pisać . Pewnie tak jest i oby tak było :) z bólem żołądka budze sie już rano , a jeść duzo nie moge bo zaraz czuje sie pełna i nie moge , robi mi sie nie dobrze i czuje tak jakby ktoś mi ściskał żołądek dlatego tez znowu tracę apetyt bo po prostu nie moge zbyt wiele zjeść . Zobaczymy co bedzie po gastroskopi mam nadzieje ze nic poważnego :) pozdrawiam i dziękuje :)
  • Dominiko jak nie chce mowic to nie nalegaj ale badz blisko na wypadek gdyby nagle musial sie wygadac. Taki moment przyjdzie i wtedy bedzie potrzebowal kogos zeby wyrzucic to z siebie bo puki co pewnych spraw do siebie nie dopuszcza, jest silny I to dobrze.
  • Korek dzieki,ze sie odezwalas, bardzo mnie ucieszylas, ze to zylaki. Twoje bole zoladka moga byc nawet ze stresu i nerwow. No wiesz praca, szkola, mysl o raku i dodaj sobie inne sprawy. Czy jesz cos zaraz jak wstaniesz czy lecisz do pracy z pustym zoladkiem? Prawidlowe posilki to duzo. To moze byc i wirus on nie odpuszcza tak latwo. Zrob ta gastroskopie i daj znac.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat