Rak jelita grubego
Rzadko czytam wypowiedzi na temat raka jelita grubego, nie wiele o tym wiemy :( Spadło jak grom z jasnego nieba :(
-
Właśnie miałam pytać o rowerek :) trzymam kciuki, żeby teraz było już tylko lepiej. Zaraz skocze do apteki po elektrolity.
Rozmawialam właśnie z moją koleżanką, jej mąż zaczął wczoraj brać chemię w tabletkach. Tu w Katowicach lekarze powiedzieli mu wprost ze zostało mu pół roku (rak nerki z przerzutem do płuc, węzłów nie udało się usunąć ). Udał się do lekarza do Warszawy i tam pieadzono mu właśnie tą chemię -tylko on musi sobie za nią sam płacić. Zawsze tak jest? Mi się to dziwne wydaje. Czy jeśli wizyta u onkologa jest prywatna to i za chemię trzeba sobie płacić? Bardzo się o niego martwię, dobry człowiek z niego, mają 13 letnią córkę. Oby diagnoza onkologa z Katowic nie miała nic wspólnego z rzeczywistością.
-
Jak się leczymy w prywatnym szpitalu i w prywatnej poradnie Tak za każdą receptę płacimy 100% Ale może iść do innej poradni onkologicznej i przepisać tą chemie Chyba że to jest tylko prywatnie dostępna ? Co do diagnozy lekarzy to oni się mylą i to bardzo To Góra wie ile nam zostało i kiedy świeczka zgaśnie Wielu z nas już tu nie powinno być a jednak żyjemy i się cieszymy każdym dniem mimo wyroków w ręku Ja ukradłem już 10 lat Dzięki dobrym doktorom i Bogu
-
Izko my pijemy mineralne wody mąż też po opercji pił.
Bolku a czy elektrolity może mąż pić teraz ? czy to tylko po operacji zaraz się pije?
Moim zdaniem biegunka raz dziennie ale codziennie też odwodni organizm.
Może się mylę ?
-
Bolku 1950 Agnieszko 76 właśnie to mówię cały czas mojej kolezance. Ona mimo że jest w moim wieku nie bardzo posługuje się internetem. Ja ją obsypuje przykładami i tłumacze że tylko lekarz, który nim nie powinien być może wydawać wyrok bez podjęcia leczenia. Ja trzymam za nich kciuki.
Jak i za Was.
Tak Agnieszka 76 nie potrafię nie czytac ale nie robie tego juz w nocy -to taki postęp :) zamiast tego łykam homeopatyk, który o dziwo działa i śpię; ) hm na ile mi moja mała pozwala bo spanie ma okropne. A jeśli mogę zapytać to kiedy u Ciebie była diagnoza? Po kilku latach spokoju można uznać się za zdrową /zdrowego cxy w przypadku złośliwego nigdy nie ma takiej gwarancji?
-
sierotko elektolity to nietylko po operacji.Teraz jak jest tak goraco_ podawali kiedys w tv sama woda tak nie nawadnia jak z elektrolitami i raczej jezeli niema przeciwskazan to powinno sie pic ! <3
-
Uleczko bardzo dziekuję a powiedz Kochana w jakich opakowaniach sa w aptece i jak je dozować ?
-
sierotko ja kupuje musujace tabletki 24 tabl to kosztuje ok 11zl litorsal sie nazywa z firmy zdrowit .Sierotko mozesz zapytac w aptece doradza Ci ,mi to pasuje ale sa jeszcze inne , ja pije w upaly1 x dziennie Pozdrawiam!
-
Uleczko <3Bardzo dziekuję za poradę kupię rodzince ;) :D
Pozdrawiam cieplusio :D <3
-
Sierotko nie zdążyłem odpowiedzi ale koleżanki bardzo dobrze sobie poradziły i dobrze odpowiedziały Ja nieraz biorę elektrolity w kaszetkach To nawet biorą osoby zdrowe celem uzupełnienia braków Tylko nie do przesady brać
-
Witaj Bolku :Dnic nie szkodzi .Ja często mam obawy ,że gdzieś komuś nie odpowiedziałam ,weszły nowe posty i zakryły ,a nie czytam też wszystkiego .Miało być profesjonalne forum i wtedy byłoby łatwiej ,ale ni ma ;)ALE KIEDYŚ BĘDZIE :D <3
Ja jestem tego pewna i wtedy nie przeoczymy zapytań do nas etc.
Pozdrawiam serdecznie miłego wieczorka życzę :D