Rak jelita grubego

14 lat temu
Rzadko czytam wypowiedzi na temat raka jelita grubego, nie wiele o tym wiemy :( Spadło jak grom z jasnego nieba :(
3782 odpowiedzi:
  • Hej co u was słychać ? Izka? jak tata? 

Majo co u Was ? 

Pozostali z tego watku piszcie co u was.

Pozdrawiamy :) 

• witaj Sierotko, napisze szczerze , że nowa wersja nie zachęca mnie do zaglądania na forum :( dla mnie totalna porażka :( nie wiem co w poprzednim formacie było nie tak. Tak więc z góry przepraszam jeśli nie będę odpisywać na bieżąco. 

U nas po pomyślnym tk fajna atmosfera, aczkolwiek w przyszłym tygodniu kolonoskopia wiec znów stres. Tk nie wykazało wznowy miejscowej ale wiadomo tylkokolonoskopia jest wiarygodna. 

A co u Ciebie i mezusia? 

• Dokładnie Iza nowa wersja forum jest po prostu fatalna. Forum jest bardzo nieczytelne. Najgorsze jest to że jak się kliknie w rak jelita grubego to nie widać gdzie zaczyna się jaki wątek. Wystarczyłoby zmienić kolor czcionki w nazwie wątku na jakiś jaskrawy i go powiększyć. Ale ogólnie zmiana jest na duży minus niestety

• lukasz mi to aż na erwy działa -serio. Pisze i nie widzę całego tekstu. Ogólnie porażka. 

A co u Mamy?  Kiedy operacja usunięcia stomii? 

• 7 lat temu

Uff, ulżyło mi, bo już myślałam, że tylko mnie irytuje nowa szata forum. Czytanie i pisanie tutaj z telefonu to jakiś koszmar, a wchodzić muszę, bo już się przyzwyczaiłam ;)

• Izabela81 napisał:

witaj Sierotko, napisze szczerze , że nowa wersja nie zachęca mnie do zaglądania na forum :( dla mnie totalna porażka :( nie wiem co w poprzednim formacie było nie tak. Tak więc z góry przepraszam jeśli nie będę odpisywać na bieżąco. U nas po pomyślnym tk fajna atmosfera, aczkolwiek w przyszłym tygodniu kolonoskopia wiec znów stres. Tk nie wykazało wznowy miejscowej ale wiadomo tylkokolonoskopia jest wiarygodna. A co u Ciebie i mezusia? 

WWitaj Izko fajnie ,ze jest ok zdrowie jest najważniejsze, będzie dobrze trzeba być dobrej myśli .

U nas jakoś powolutku leci ,co złe minęło a teraz tylko się cieszyć latem. Pozdrowionka dla Was serdeczne ☺

• Cześć, 

zaskoczyło mnie że napisała do mnie w prywatnej wiadomości administracja (do Was pewnie też) przesłałem im swoje uwagi także może coś się poprawi. U nas spokojnie, mama na razie leczy zapalenie kikuta odbytnicy. Ostatecznie decyzji o operacji nie podjęła, nie chcę jej ani namawiać ani przekonywać żeby tego nie robiła. Ostatnio była u nas pielęgniarka stomijna bo od operacji stomii nikt nie widział, powiedziała że stomia jest w super stanie u mamy. Nie wiem czy wszyscy wiecie, ale pielęgniarka stomijna przyjeżdża za darmo do domu, trzeba tylko zdobyć kontakt ze szpitala. Iza jak po kolonoskopii ? Avietta co u Ciebie?

• Lukasz 93 to oznacza ,że administracji forum bardzo zalezy na tym ,by wszyscy forumowicze Ci starzy i Ci nowi ,mogli poruszać się tutaj bez problemów.

Więc zgłaszajmy na PW wszystkie nasze spostrzeżenia .

Pozdrawiam :) 

• Łukasz93  cxyli u Mamy znów  pod górkę?  Mama nie ma raka odbytnicy, prawda?  W innym miejscu był guz z tego co pamiętam?  

Powiedzcie jak to u Waszych bliskich wyglądało z kontrolną kolonoskopią?  Bo mój tato był przekonany,że badanie zostanie wykonane juyro a okazało się, że  owszem jutro  zostaje przyjęty  do szpitala ale badanie wykonane będzie dopiero w czwartek?  Cxy u Waszych bliskich tez tak yo wyglądało?  Nie rozumiemy czemu Tato musi kłaść się do szpitala  na tyle dni.

• Cześć Iza, tak moja mama miała guza esicy, musimy wyleczyć to zapalenie i zobaczymy co będzie dalej.  Jeśli chodzi o kolonoskopię to jest to normalna procedura w niektórych ośrodkach, chodzi o to że chcą pacjenta sami przygotować do badania żeby minimalizować konieczność powtarzania go przez złe przygotowanie pacjenta. Moja mama też raz miała robioną kolonoskopię w tym trybie. 

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat