Rak jelita grubego

14 lat temu
Rzadko czytam wypowiedzi na temat raka jelita grubego, nie wiele o tym wiemy :( Spadło jak grom z jasnego nieba :(
3782 odpowiedzi:
  • Powodzenia Majo -mam nadzieje, że profesor będzie mógł pomóc.Szczerze w to wierzę.I dziękuję Tobie Łukasz 93-liczę na to, że nie będzie przerzutow u Tatusia ale w razie co już jest namiar na dobrego lekarza :) Trzymajcie się wszyscy.
  • Proszę pomóżcie bo nie wiem co robić.Wróciliśmy do domu z kwitkiem. Powiedziano nam ze jedli chcemy to wszystko w kolejności :badania a potem zabieg to możemy czekać i czekać bo na każde z badań czeka się ok.2 tygodni. Powiedziano mi ze najlepiej najpierw zabieg a potem konsylium. Co mam robić? Przeciez nie mamy czasu czekać na te badania :(
  • Chciałam jeszcze spróbować w innym szpitalu ale tam nie ma oddziału onkologii :(
  • Izabela81 ma tata kartę onkologiczną? i chca operować bez robienia badań ? po operacji konsylium dobrze zrozumiałam?
  • Tak dokładnie tak. Powiedzieli ze jeśli chce w odwrotnej kolejności to będzie to trwało. Mimo że ma kartę onkologiczną
  • Izabelo a jakie badania zrobioli tacie bo leżał w szpitalu prawda?sorki że tak pytam ale by mi się znów info nie pomyliło :(Tylko kolonoskopię bez badania histopatologicznego ?
  • Nie tato nie leżał jeszcze w szpitalu. Jest po kolonoskopii guz 3cm wyniki histo w tym tygodniu
  • Mam skierowanie do szpitala i początkowo powiedziano mi ze lekarka źle wypełniła bo kieruje na diagnostykę wstępna do specjalisty i ze powinno być ze kieruje na zabieg diagnostyczno leczniczy. W końcu doszłysmy do tego ze skierowanie jest dobre bo my chcemy najpierw diagnostykę a potem zabieg na co usłyszałam ze jeśli najpierw chcemy tomografie usg itd to mamy się przygotować na to ze yo będzie trwało -na jedno badanie ok 2 tyg mimo że mamy kartę dilo
  • Juz nie wiem co robić :( pozostałe szpitale tutaj nie mają oddziałów onkologicznych :(
  • czy możesz do mnie zadzwonić ?podam Ci nr na PW ok ?

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat