Dziękuję za odpowiedź. Zawsze miałam długie włosy i trudno mi się pogodzić z tym że je stracę. Tym bardziej że pracuję na scenie:( No nic...Zawsze są jeszcze peruki.
Kupiłam biotynę i placentę.Jak nie pomogą to muszę obciąć 😭😭😭😭😭
Joasiajoasia - też myślałam o peruce, ale jak tu chodzić w peruce w takie upały?. Ja się bardzo pocę odkąd biorę te cudowne tabletki...czasami mam całą głowę mokrą. Na razie kupiłam sobie taką szeroką koronkową opaskę na głowę, bo najmniej włosów mam na przodzie głowy. Oswajam się z tą opaską bo mam urlop i mogę poeksperymentować... ale co dalej? Pozdrawiam 😫
Dzień Dobry
Przepraszam, że się nie odzywałam ale ……….. Trafiłam do szpitala tak nagle. W ciągu 15 godzin mój stan zdrowia tak się wydolnościowo i oddechowo pogorszył, że już nawet nie mogłam mówić, na wózku mnie przywieźli. Wtedy zdałam sobie sprawę co lekarka mówiła, jaka ta druga choroba jest agresywna i okropna. Znowu płuca i osierdzie zalały się wodą, woda na wątrobę poszła. A wszystko to bo 15 godzin nie było leku. Strasznie mnie to załamało. Tak szybko to się działo! No i trzeba było nowe wkłucie zrobić, a to ból okropny, obrzęki, ketonal w żyłę nie pomagał. A później jak już jakoś doszłam do siebie to zmarła moja koleżanka, która miała ten rodzaj nadciśnienia płucnego co ja. To właśnie dla Dariuni zbierałam imatynib. Zmarła nie doczekawszy się nowych płuc. I tak strasznie mnie to przybiło.