Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
12003 odpowiedzi:
  • Witajcie 

Jestem tutaj nowa. Mojej Mamie 19 grudnia 2024 usunięto guz w pęcherzu 3 cm. Dziś była na wizycie kontrolnej. Nie mamy jeszcze wyników histo ale lekarz już określił guza jako złośliwego dlatego moja Mama wróciła strasznie zdołowana ja również jestem bardzo przestraszona. Śledzę Wasze forum już od bardzo dawna bo w 2018 roku mój Dziadek przegrał walkę z nowotworem pęcherza. Teraz to samo spotkało moją Mamę i przechodzę to wszystko raz jeszcze :( Na 5 lutego Mama ma Tomografię. Powiedzcie proszę ile czekaliście na wyniki z opisem? Martwię się bo słyszałam że czekać można prawie miesiąc a kolejną wizytę na mieć z wynikami histo i TK. Musimy czekać miesiąc na TK i tak długo na wyniki? Dwa miesiące przy tej chorobie to bardzo bardzo długo :(

• 12 godzin temu

Wojtek,, bardzo ci dziękuję za odpowiedź. Czy stosowałeś specjalne diety i suplementację? Mąż nie ma TK.

• 11 godzin temu

Wojtek,, bardzo ci dziękuję za odpowiedź. Czy stosowałeś specjalne diety i suplementację? Mąż nie ma TK.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat