Marylka, mail wysłany , masz już na poczcie.
Dzwoniłem do Katowic , przyjmują normalnie , wykonują badania również w normalnym trybie. Mozna tez wyslac osobę trzecia po odbiór leków, ale nie pytałem dokładnie o procedurę, bo jadę we wtorek osobiście.
zdrówka dla wszystkich.
Dzięki Gregor
Zdrówka
Cześć kochani, mój mąż odebrał dla mnie imatynib 3 opakowania i skierowanie na molekularne za 3 mies . Leczę się w Gdańsku. Moje pytanie do Was dotyczy wypadania włosów . Leczę się 6 mies , czuję się ok., ale bardzo wypadają mi włosy. Jak to wyglądało u Was? Mieć nadzieję, że włosy będą odrastać czy lepiej zaopatrzyć się w perukę? Jestem przerażona i bardzo proszę o Wasze doświadczenia dot. wypadania włosów . Pozdrawiam
czesc lecze się IHiT w Warszawie. Wizytę miałem zaplanowaną na 6 kwietnia. Kilka dni przed wizytą dostałem info żebym nie przyjeżdżał w ogóle do IHiT nawet nie robić badań krwi które tobie wcześniej. W dniu wizyty zadzwoniła do mnie moja dr. Wizyta została przełożona na 6 lipca i poinformowano mnie żebym zgłosił się po leki na Chocimska do apteki.leki dostałem na 3 miesiące. Pozdrawiam