Dziękuję bardzo dora1119, Jadziu, Basiu. Basiu jeśli chodzi o bóle stawów, mięśni to ja tak mam prawie codziennie. Bolą mnie wszystkie stawy. Być może prezent to po przebytej boleriozie. Albo po accordzie. Teraz jak go biorę bóle się nasilily. Dziś byłam na wizycie i dostałam teve :). Przy tevie takich dolegliwości dużo mniej bylo jak wcześniej ja miałam. No i wynik ten 0,005 to po tevie. Ja zawsze wyniki molekularne odbieram przed sama wizyta. Tak co by stresu jak najkrócej mieć ;). Wczoraj pobierano mi krew, więc za tydzień będzie wiadomo jak przez 3 miesiące accord działał. Pozdrawiam Was serdecznie dużo, dużo zdrówka życzę 😍. A dziś będąc u hematolog rozmawiałam z pewnym panem, który też przyjmuje accord.Mowil mi, że też bolą to stawy. Damy radę,z tymi stawami,trzeba leki przyjmować, aby wyniki były dobre. Buziaki
A mnie od jakiegoś czasu przestały boleć stawy. Mam dużo nerwów odnośnie szkoły syna i dodało mi to energi. Oprócz tego przez miesiąc brałam olej z wiesiolka w kapsułkach i nie wiem co pomogło. Nerwy i krotkotrwaly stres może jest pomocny bo mobilizuje do działania a może to wiesiolek
Witam wszystkich,
Mam parę pytań odnośnie brania leku Sprycel,
- jakie bierzecie leki na wątrobę, Ja dotychczas brałem haparegen, ale podczas brania bardzo piekło mnie coś w jamie brzusznej z lewej strony, a jak przestałem brać to jest super, nic nie piecze, nic nie boli:)
- podczas brania leku Sprycel organizm wstrzymuje mi płyny, trochę mi nogi puchną i mam problem z oddawaniem moczu, wcześniej tego nie było, jakie polecacie leki?
- po jakim czasie schodzi wysypka, mam ją już prawie 2 m-ce :(
po za tym w porównaniu do Tasigny którą brałem wcześniej to czuję się rewelacyjnie :)
Dzieki za wszystkie odpowiedzi:)
Pozdrawiam:)