Dora, Jurek dzięki wielkie. Życzę i Wam i zresztą Wszystkim na tym forum obyscie jak najdłużej trzymali się w zdrowiu. Jak patrzę wstecz, czasami myślę ile człowiek jest w stanie wytrzymać różnych sytuacji to sprawdza się powiedzenie "człowiek jest twardszy od kamienia,". Najważniejsze to być dobrej myśli, nie poddawać się. A jeszcze teraz mamy leki to wielkie szczęście. Trzymajcie się , pozdrawiam♥️
witam, powiem tak na początku jakby się nasiliły objawy nawet raz mocno. Ale ogólnie jestem bardziej spokojny choć to dopiero drugi tydzień mija. Z doświadczenia wiem że trzeba cierpliwości. Że spaniem jest dobrze, mam znajomego który miał problemy ze snem i psychiatra włączył mu Trittiko...bo podczas brania Citalu miał zaburzenia snu. Mówi, że jest dobrze. Tyle mogę powiedzieć więc cierpliwość 2-3 tygodnie nasilenie objawów może być i często jest objawy nieporządne to norma...a efekty terapeutyczne dopiero po 3 miesiącach leczenia! Takie są fakty niestety... pozdrawiam serdecznie.
Witam was mam pytanie po 6 miesiącach leczenia miałam wynik molekularny 0.240 teraz po 9 miesiącach mam 0.248 czyli prawie tak samo lekarz kazał czekać 3 miesiące nie chce słyszeć o dokładaniu leku jestem na imatynib 400 powiedział że jak za 3 miesiące nie spadnie to będzie zmiana leku na leki 2 generacji jak to bylo u was bo zaczynam się martwić a 3 miesiące to bardzo długo dodam że pracuje na lakierni na kontroli jakości i od 4 miesięcy jestem w pracy czy to mogło mieć wpływ jak sądzicie a poza tym na początku brałam nibix a od lutego acord ale lekarz twierdzi że to nie ma związku 🙁🙁🙁☹️