Kaju masz rację!!!! Ja przed odebraniem wyników jakoś źle się czułam, bolały mnie kości i senna byłam. No rozmemłana jakaś. Chyba się nakręciłam że może coś tam....... Ale jak już się w domu opanowałam i doszłam do siebie że jest nadal bardzo dobrze, to ból kości zniknął i już nawet senna nie jestem, choć wstałam dziś o godz 5.30. No tak to jakoś działa.
Qwert, ja się zaszczepiłam we wrześniu przeciwko grypie i od tej pory żadne choróbsko mnie nie bierze, nawet najmniejsze przeziębienie.
Gosiu - chciałabym umieć jeść ryby i pić tran :( ale ........ brrrr na samą myśl...... Ale Tobie na zdrowie :)
I bardzo dziękuję za miłe słowa i cieszę się że ktoś z tego korzysta :) Motywuje mnie to aby jeszcze bardziej dbać kulinarnie o Was :) :) :) i o siebie też :)
Monia, oby tak dalej! A może jak masz tę świadomość, że masz lepsze wyniki to i mroczki i nocne poty zniknęły? ;) Czasami sobie myślę, że nasze samopoczucie zależy od tego co nam w głowie siedzi.
Czosnek kocham zawsze i wszędzie :) Taki młody czosnek z prawdziwymi malinówkami :) Tęsknię już za latem :)
Tak Nala czytam i robiłam sałatki wg Twojego przepisu polecam wszystkim.! Jesteś zdolna dziewczynka.
Ja się faszeruje Bio-Marine biorę nawet 4 tabletki dziennie oprócz tego czosnek do prawie wszystkiego dużo owoców i warzyw.
Gosiu - Boże !!!!! Ktoś to czyta??? Bo ja pisze a mam wrażenie...... że nikt nie czyta :( dlatego Twe słowa to miód ma me serce :)
Nala Twoje przepisy są rewelacyjne kilka wyprobowalam !
Jola trzymam kciuki za Ciebie daj znać w czwartek po wizycie