Ja też będę ale jeszcze nie wiem o której - zazwyczaj jestem około 11 lub około 13 ale tym razem zobaczę jak mi wyjdzie w pracy może akurat będziemy w tym samym czasie do zobaczenia :-)
Ryszard do Iwoska 25 we wtorek będę u dr Kozińskiej około 12,00 to może się spotkamy,odezwij się.
Na sierpniowym spotkaniu pbl była możliwość uczestniczenia w nim z osobą towarzyszącą. Trzeba było tylko zgłosić 2 osoby. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Może ta informacja pomoże komuś w podjęciu decyzji na tak😉
Moni - podrzucić mogę Ci bluzkę?? Falbanke chciałabym przyszyć :)
Kaju bardzo dziekuje za info.
A co do szycia to dopiero startuje w tym temacjie.wychodzi krzywo ale zawsze do przodu hehe.😉
Na sierpniowym spotkaniu był czas na zadawanie pytań profesorowi. Mam nadzieję, że i tym razem będzie taka możliwość.
Kto wybiera się na to spotkanie?
Kochani - co do wyjazdu na spotkanie!!!
Piszcie piszcie do mnie swoje pytania - zagadnienia. Może będzie czas aby zaczepić profesora i zadawać mu konkretne pytania w spr PBL!!!!!!!!!!!!! Zagrodzę mu drogę i nie wyjdzie dopóki nie odpowie.
Będzie też psychoonkolog to tez mogę pytac i pytać.
Monia. Zazdroszczę talentu z szyciem!!! Mam tyle ciuchów które chciałabym przerobić, (znalazłam boską pasmanterie) coś doszyć, przeszyć, ale maszyny brak a i talentu brak :(
Ja po świętach radosna, że odpoczęłam. Aczkolwiek z tyłu głowy mam cały czas termin szpitala kardio. mam znowu wodę w osierdziu i nie ma zmiłuj musze się położyć na cewniowanie serca. Boże jak tego nienawidzę. Leżysz przytomna na stole, lekarka włazi w serce i trzyma tam balon i pyta z uśmiechem co tam jak tam. No bardzo śmieszne
Moni - to to już instrukcję obsługi jak się zapisac masz. bardzo się cieszę że się spotkamy!!!!!