Najmłodszy na forum rzecz jasna...
Co do mojej suplementacji to jest dość obszerna...
Najpierw zioła: 3 razy dziennie: ziel herbata/ jemioła/ korzen mniszka/ pokrzywa/ guz sosny - wszystko wymieszane 1 łyzka na 1 kubek.
Dodatkowo takie rzeczy jak: BETULECO/ Olej z czarnuszki/ Reishi / Spirulina / Pau Darco / wit b17...
Na wzmocnienie jeszcze "Vita Biosa" cytryna z miodem, duzo pietruszki codziennie i czosnek na siadanie i kolacje....
Po sniadaniu codziennie robie sok warzywny: 2 buraki/ 2 marchewki/ imbir/ seler/
Wszyscy w tej chwili chorzy... zona i dwojka dzieci 9 i 4 lata - ja zdrowy :)))
Od paru dni biore olej z konopii - dosc drogi jest
Od stycznia moze dokupie AHCC...
To tak na tyle... troszke tego jest nie wiem czy nie za duzo...
Słyszeliscie o SELOLu ??? Polski produkt opracowany przez specjalistów....
Ktos ma jaksies swoje uwqgi i propozycje - pisac !!!!!!
ku wyjaśnieniu ...
absolutna wartość białych komórek oznaczone jako WBC nie jest dokładnym wymiarem pbl.
wbc = neutrocyty + limfocyty
w pbl najważniejsze są limfocyty i to nie wartości procentowe ale wartość absolutna. tym należy się kierować , monitorować - na badaniu może być oznaczone skrótem ALC
pozdrawiam
moni1 napisał:
Witajcie😁 Otóż. ...bede zyla.zle nie jest31tys wbc.228tys plytek.71tys limpho.12.4 hg.wezly obwodowe najwieksze w pachach.2.6cm.wizytq za 2.5m-ca.Nie najgorzej Goraco trzymam kciuki za kazdego kto wybiera sie na badania i...zabiegi 😗.to dzeki waszym kciukom mam nienajgorzej.dziekuje 😋
Wyniki nie sa zle...gratuluje! Sam chcialbym miec tyle plytek :)
Carlo
Jako moderator i opiekun pokoju z białaczką – proszę nie pisać na forum informacji o suplementach diety. Jak już wielokrotnie pisałam nie ma potwierdzenia o działaniu oleju konopnego. Znam takich co pili, dużo płacili. Przyjaciółki mama zmarła, mimo, iż go piła. Poza tym, spilurina o której piszesz może powodować zmiany ph żołądka, a co za tym idzie zmieni się środowisko w żołądku i w jelitach a co w konsekwencji może spowodować złe wchłanianie leku. Jemioła – bardzo obniża ciśnienie krwi, może w niektórych osób spowodować omdlenia. Ja leczę się 11 lat, nie stosuję suplementów diety i nie choruje. Dietę ułożył mi specjalista. Burak – nasz zwykły polski burak– jest cudownym lekiem, ale pity w silnym stężeniu może powodować silne kołatanie serca (tak jak u mnie) więc z nim też trzeba uważać. Każdy suplement diety to dodatkowa chemia – zwierająca środki przeciw zbrylające, konserwujące i jeszcze wiele innych
Jedyną osobą która może polecić suplement i może polecić dobre „wspomagacze” jest dietetyk!!!
Przerażająca jest ta ludzka naiwność w kwestii suplementów. Poszukiwane takiego cudownego Grala która da nam szczęście. Niestety jego nie ma i długo nie będzie i nie pozbawiajmy szans siebie i swoich znajomych wydumanymi eliksirami gdzie jedna pani drugiej i pani albo szwagra ojca wujek używał.