Droga społeczności w grudniu muszę iść na wymianę stawu biodrowego. Mój ortopeda zgodził się zrobić zabieg. W poniedziałek mam jechać na ortopedie bo jeszcze ordynator się musi zgodzić a to dlatego, że podono jeszcze nie ma tragedii chociaż ja odczuwam okropne bóle. Decyzja o zbiegu zapadła z powodu Cll. Mój stan ogólny jest w porządku. Potem na przestrzeni lat może być różnie. Czy robiliście jakieś zabiegi operacyjne w trakcie choroby?
Witajcie😁
Otóż. ...bede zyla.zle nie jest
31tys wbc.228tys plytek.71tys limpho.12.4 hg.wezly obwodowe najwieksze w pachach.2.6cm.wizytq za 2.5m-ca.
Nie najgorzej
Goraco trzymam kciuki za kazdego kto wybiera sie na badania i...zabiegi 😗.to dzeki waszym kciukom mam nienajgorzej.dziekuje 😋
Witam wszystkich.
Mam na Imie Karol, jestem z Wielkopolski, mam 37 lat.
13 pazdziernika diagnoza CLL... WBC podwyższone od prawie roku... zdecydowałem sie na Hematogola we Wrocławiu (jeden z najlepszych).
Fajnie sie dzielic swoimi problemami i spostrzezeniami.
Troszke wiedzy już mam na ten temat, przeczytałem cały wątek i dużo różnych ciekawych artykułów.
Razem musimy sie wspierać i pomagać.
Nastepna wizyta w grudniu...
Biore dużo naturalnych produktów które myśle, ze pomogą :))) WBC spadło z 15 na 13 przez 2 miesiące...
Chciałbym również podziękować Ryszardowi z forum za pare wskazówek.
To wszystko na dziś, będę tu zaglądał
pozdrawiam Gorąco Wszystkich KAROL :)
P.S. ktoś jest młodszy czy na mnie padło ???
Witamy Karol w gronie białych sióstr i braci hihi. Cieszymy się, że zdecydowałeś się do nas napisać :)
Nie jesteś najmłodszy :) Znam osoby, które zostały zdiagnozowane jeszcze wcześniej. Ja sama mam 45 lat, więc też niby za młoda na tę chorobę.
Napisz proszę jakie są Twoje naturalne sposoby.