pisze z komórki. Nie moge sie odnaleźć. Na laptopie duzy ekran. Leże z serduchem. Tasigma leczy jedno ale nie jest obojętna dla mojego serca. Czekam na cewnikowanie serca.
Gosienko. Ciesze sie ze Ty juz w domu. Jak sie czujesz? Jak znosisz leczenie! Życzę Ci najlepszego 😍
jak sie czujesz? Jak znosisz chemie? Nela, a ty? Czego jestes w szpitalu?
dzieki Niko strasznie się tego boje
Cichy30310 napisał:powiedzcie mi kochani czy chemie bierze się na pobyciedziennym czy w szpitalu
My.mielismy pierwszy cykl w szpitalu, potem kolejne nastepne tylko jednodniowe szpital i do.domu tabletki. Ale ostatnio cos jakis byl brak tabletek i jezdzilismy trzy dni.pod kolej na dozylna
powiedzcie mi kochani czy chemie bierze się na pobyciedziennym czy w szpitalu
kaja1677 napisał:
Cichy30310 napisał:A jezeli przyjade niezarejestrowanyZadalam to pytanie w Twoim imieniu Koordynatorowi spotkania i odpisal mi, ze jesli nie bedziesz korzystal z noclegu (koszt noclegu pokrywa organizator), to mozesz przyjechac niezarejestrowany wczesniej. Zarejestrujesz sie na miejscu.
Kaja bardzo dziękuje
sierotka napisał:
nala123 napisał: Ja szykuje się powoli do szpitala. Póki co z biegunką biegam z nerwów. Taka piękna pogoda a ja w szpitalu będę leżała :( Witaj Gosiu a Ty po co do szpitala ? 😩
Nala ja już jestem w domu , po 2 cyklu chemii pozdrawiam trzymaj się🙂
Cichy30310 napisał:A jezeli przyjade niezarejestrowany
Zadalam to pytanie w Twoim imieniu Koordynatorowi spotkania i odpisal mi, ze jesli nie bedziesz korzystal z noclegu (koszt noclegu pokrywa organizator), to mozesz przyjechac niezarejestrowany wczesniej. Zarejestrujesz sie na miejscu.