Cichy - Ty też się trzymaj! Widziałam Cię - jesteś wielki chłop - będzie dobrze!!
Jokusia - trzymaj się dzielnie kochana! I pisz nam swoje relacje.
A ja nie mogę zobaczyć Hanasa w akcji :( nie otwiera mi się!
Niko napisałam do Ciebie prywatną wiadomość
Hans bardzo sie ciesze .ze w koncu nastapila wyczekiwana poprawa twojego zdrowia gratuluje dobrego wystapienia.w imieniu nas wszystkich.😋
Ja wiem, że decyzje o wprowadzaniu nowych leków nie zapadają w Sejmie czy w Senacie, ale nie mogę słuchać jak mówią, że Wenetoklaks w Polsce uzyskał negatywną opinię. To ja się pytam, ile osób w Polsce przyjmuje ten lek ?.W jaki sposób zbierano te opinie i co ma się zmienić do grudnia, bo nowych pacjentów przyjmujących Wenetoklaks nie przybędzie.
Może warto spojrzeć na opinie z innych państw?
Ja tez sie Joka zastanawiam co jeszcze mozemy zrobic...ale jak to mowia - kropla drazy skale - moze malymi kroczkami uda sie osiagnac cel.
Bardzo, bardzo dziękuję Hans, byłeś bardzo merytoryczny i profesjonalny w każdym calu! Doskonale przedstawiłeś problem i nasze oczekiwania.
Hans ujął potrzebe leku w najlepszy możliwy sposób
Cichy30310 napisał:
strasznie boje się leczenia i rezkcji organizmu trzymam kciuki i jestem z wami jest to dla mnie stres i straszniesie dołuje czy kazda chemia przy PBL JEST taka sama
Są różne, najmocniejsza to FCR - dożylnie