to bardzo mila wiadomosc gratulacje
Henku to cudowna wiadomość,cieszę się bardzo.
Jacku aj no nie ręce opadają nacierpiales się z powodu tej operacji a oni coś zobaczyli, nastraszyli Cię a wycinka by rozwiać wątpliwości, określić sposób leczenia nie pobrali. Trzymam kciuki by profesor pomógł Ci znaleźć wyjście z tej sytuacji.
Aisogg mam nadzieję że Wasza opieka, domowa atmosfera będą bardzo dobrym lekarstwem dla taty a z wyników bardzo się cieszę.
Marysiu dobre wieści, wiele musieliście przejść jednak to cudownie że zrobiliście takie postępy.
Jutro mój tato ma kontrolna cystoskopie boje się strasznie ale trzeba się z tym zmierzyć, trzymajcie proszę kciuki za mojego tatę.
Heńku GRATULACJE !!!! Bardzo się cieszę.
Ada córka . Trzymam kciuki.
Nam przytrafiła się gorączka i znowu bakteria po wymianie nefrostomii , ale szybko się uspokoiło po antybiotyku. Teraz czeka nas TK i oczywiście czujemy strach . Ale mamy nadzieję , że będzie dobrze. Musi być.
Pozdrawiam wszystkich.
Myślę, że nie ma już co pisać o zaniedbaniu u Jacka, ponieważ on to doskonale wie. Teraz czekamy na to co powie profesor.
Ada trzymam kciuki, Marysiu za wasz tomograf też.
U nas coraz lepiej. Tata ma apetyt, wychodzi na krótkie spacery. Za chwile kończy antybiotyki.
Pozdrawiam