Przerwa między 2 a 3 dawką u mnie wynosiła 4 miesiące. Nie robiłam przeciwciał, sama zdecydowałam, że się zapisze jak tylko zobaczyłam skierowanie. Mam dużą swobodę w działaniu 🙂. Zresztą i tak wiem, że usłyszałabym aby iść się szczepić bo "jak się nie zaszczepię a zachoruję na covid to na 60% umrę" 😂.
Ja chorowałam na covid i uważam że tak zle nie było. Podobno imatinib odgrywa pozytywną rolę w covid , dużo ludzi chorowało zdrowych i przegrali. Co komu pisane . Ja też uważam, że trzeba się zaszczepić bo nawet nastawienie psychiczne ma znaczenie. Życzę wszystkim zdrówka i ciepelka.
Nic podobnego! Nasz lek nie ma żadnego wpływu i odwrotnie na szczepionkę!... Przynajmniej nie znane są takowe przypadki. Tajemnica sukcesu Naszego życia to właśnie ten lek i nie odstawiaj go bez porozumienia z hematologiem prowadzącym. Mi nic hematolog nie kazał zmieniać wręcz powiedział że są same wskazania aby się szczepić....
Hej chcialam się z wami podzielić taka wiadomością 3 miesiące temu zaczęłam leczenie imatynib biorę nibix i po 3 miesiącach wynik cytogenetyczny mam 1.08% 💪💪💪 moj lekarz zadowolony ja trochę oderwana od rzeczywistości mówię że myślałam że będzie ponizej 1 ale przejrzałam JesCze raz forum i wiem że jest dobrze Bardzo też w tym miejscu chciałam podziękować pani jadwidze bez niej te 3 miesiące były strasznie ciężkie a tak leczymy się dalej 😉