Bednarska to pięknie wszystko wygląda.Wychodzi na to, że p.ciala robiłaś gdzieś po ok.2 miesiącach od drugiej szczepionki. Czy po odbiór leków w Twojej placówce musi być test? Na razie u mnie nikt nie chce, jedynie dotyczy tych co przychodzą na kroplówki.Jeszcze raz dopytam czy hematolog dała skierowanie czy można bez. Pozdrawiam wakacyjnie i życzę zdrowia .😍😍.
Wybaczcie ale u mnie nie ma aż takich restrykcji. W placówce gdzie leczę się ja aby w maseczce być i tyle. W poradni bez żadnych innych czynności ludzie są przyjmowani, na oddziele chemioterapii pobieraną mam krew na badania także bez tych czynności...co oddział to inne obostrzenia. W związku z okolicznościami jestem w sumie za tymi przedsięwzięciami i aby każdy ich przestrzegał może nie było by tego wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie.
Witam. Chciałem zapytać jak u Was po przejściu korona wirusa i po tych szczepieniach? Bo ja ostatnio mam problemy z nerwicą i pojawia mi się arytmia i przyśpieszony puls, tachykardia. A nigdy nie miałem takich problemów. Zapisałem się właśnie do kardiologa bo nie wiem czy to jest związane z psychiką i nerwami czy coś innego. Czy może ma związek z tym pieprzonym covidem.
Się ma Juras, te objawy o których mówisz miałem gdy jeszcze nie pogodziłem się z chorobą. Ale po wizycie u psychiatry oraz półrocznej terapii farmakologicznej wszystko wróciło do normy. Przeszedłem COVID i jestem zaszczepiony i wszystko póki co jest ok. tak mi się wydaje przynajmniej. Miejmy nadzieję że te Twoje objawy to chwilowe niedomagania które szybko zwalczysz, oczywiście wizyta u lekarza specjalisty obowiązkowa. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrowia życzę.