Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
A my kończymy radioterapie przed świętami UFF!!!
-
to pięknie
ja skonczylam radio tuz przed komunią syna, ale to była ulga!!
-
Ja świętuję 57 urodziny.
Oby ta siódemka na końcu przyniosła mi szczęście - takie mam życzenie.
Serdecznie pozdrawiam.
-
Użytkownik @kucja15 napisał:
Ja świętuję 57 urodziny.Oby ta siódemka na końcu przyniosła mi szczęście - takie mam życzenie.Serdecznie pozdrawiam.
Kochana jubilatko!!!!!!!!!!!!!
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...
Moc buziaczków:))))))))))))))
-
Kochane moje "towarzyszki niedoli":))) hi, hi
Dzisiaj ściągneli mi resztę szwów (pierwszej partii pozbyłam sie w piatek), chłonki mam coraz mniej i ma ona bardzo ładny kolorek. Dostałam tez dziś skierowanie na rehabilitację i wniosek na protezę piersi. Do "pełnego szczęścia" brakuje mi wyniku i dalszego trybu leczenia, ale......w piatek już wszystko będzie jasne.
Zaczynam sobie powoli jeździć samochodzikiem - zaczynam też pojawiać się w pracy na 2-3 godzinki - tylko dla sprawdzenia moich zastępców, na ich prośbę.
Moje samopoczucie? - oj, od euforii po wściekłość: w niedzielę siadłam sobie przed telewizorem i tak ze smiechu przeszłam baaaardzo plynnie do płaczu - moi mężczyźni stwierdzili później, że fajnie to wygladało.
Dziewczynki moje - napiszcie proszę, na co mam zwrócić uwagę przy zakupie protezy dobrze?!
Wszystkiego najzdrowszego - mocniuchno ściskam:)))
-
w tym nie pomogę ale sciskam serdecznie:))
kucja, piękne urodziny, wszystkiego najlepszego!
ja ostatnia chemie dostałam we wlasne urodziny, i rzymam sie tego, ze naprawde to była OSTATNIA
stolat!
-
Użytkownik @kucja15 napisał:
Ja świętuję 57 urodziny.Oby ta siódemka na końcu przyniosła mi szczęście - takie mam życzenie.Serdecznie pozdrawiam.
100 lat zycze w zdrowiu i uśmiechu i żeby Cię ten drań nigdy w życiu więcej nie dopadł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
Sto lat kucia15! Mnóstwo szczęścia i zdrowia!
-
Olusia, najgorsze juz za toba , teraz bedzie tylko lepiej , a hustawki nastrojow , da sie z tym zyc , wiem cos o tym .:)
A protezka , aby byla w twoim wymiarze piersi , to stanik trzeba sobie dobrac odpowiedni .Pozdrawiam;)
-
A ja jutro idę do szpitala... kurcze, boję się! Ale nie tracę nadziei. Musi być dobrze!
Pozdrawiam Was serdecznie!