Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    Mam pytanko :czy w czasie kontroli macie robiony tomograf i jeśli tak to jak często?
  • 11 lat temu
    Beat witaj ,myślałam ,że tylko ja tak rano wstałam ,ha ha ha .Pewnie i wiesz poszperaj w necie kwatery prywatne sa obecnie o wysokim standardzie .A do 50 zł spokojnie kupicie może nawet i taniej.Jezdze do sanatoriów i wiem cos na ten temat.Pozdrowionka i miłego organizowania się .Pytaj jak by cos Ci przyszło na myśl ,chetnie podpowiem.Miłego weekendu.
  • 11 lat temu
    Może sie mylę ale u mnie blokada sie pojawiła ,jak odniosłam się sceptycznie do jakiejś mikstury na leczenie raka przez kogos tutaj polecanej .Lączyłam tę blokadę z moim wpisem ,jeśli to było powodem (aż nie chce mi się wierzyć dzisiaj) to wątpliwa byłaby ta wolnośc wypowiedzi .A tak jak piszesz Dona na tym forum nie powinno to mieć miejsca i nie powinno być do pomyslenia.Każdy ma prawo się zgadzać lub nie ,każdy ma prawo do wlasnej oceny .
    To forum ma służyć pomocy wspieraniu ,a nie sprzedawaniu mikstur wątpliwego pochodzenia o nieznanym składzie czesto.
  • 11 lat temu
    dołączam się do Heńka i Sierotki i uważam że na takim forum blokowanie ludzi którzy pomagają innym to byłoby wielkie ŚWIŃSTWO i mam nadzieję że te szykany szybko się skończą,
  • 11 lat temu
    Margo16 w ostatnim tygodniu bolał mnie brzuch na dole,czułam się osłabiona,stan podgorączkowy( 37,4) i wyniki które robiłam na wyjazd do Krakowa były złe, kreatynina za duża, mocz brzydki i ob wysokie(20),w sobotę czułam się parszywie ale dużo piłam i myślałam że wytrzymam do poniedziałku, w niedzielę rano wężyk już nie przepuszczał nic tylko leciało koło niego, brzuch bolał jak diabli,gorączka, było mi słabo i niedobrze, takimi falami,piłam pyralginę i parę godzin było znośnie ale wieczorem już nie wytrzymałam i pojechałam na pogotowie bo czułam że nocy już nie przetrzymam i chyba bym nie przetrzymała bo za dużo było moczu w środku a czym by się to skończyło to wolę nie myśleć,miałam stracha, tak że moja kochana uważaj na siebie i nie rób prób na sobie tak jak ja, najgorsze jest to że w naszym szpitalu powiatowym nie ma urologii i nie potrafią pomóc, tam gdzie jeżdżę na onkologii nie ma soru,przyjmują tylko do południa w przychodniach i w razie czego nie mam pojęcia gdzie jechać,makabra, ale miejmy nadzieję że jakoś to będzie, napisz ile kosztuje wymiana cewnika bo aż jestem ciekawa i gdzie to można załatwić,czy zrobi to urolog,pozdrawiam cię serdecznie i dobrej nocy życzę,pa
  • 11 lat temu
    Heniek witaj hm miałam podobna sytuację nie mogłam się przez pewien czas zalogować ponieważ pokazywał się komunikat że naruszyłam regulamin co było nieprawdą.Ale po konsultacji z administratorem wszystko powróciło do normy.Może to problemy techniczne jednak Heniek a nie celowe zablokowanie tak myslę.A przy okazji Twojego postu chciałam zapytać gdzie te zmiany na tym forum ? miały być emotki Pw i jakieś fajne rozwiązania ,nie mozna wklejać zdjęć ......e tam .Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich i admina ,z nadzieja na szybkie odblokowanie Czarownicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 11 lat temu
    Kniesia, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem...
    I jestem w szoku!
    U nas wyglądało to wszystko inaczej , szybciej chodzi o służbę zdrowia a i opieka w szpitalu bardzo dobra!!!Teraz tata za tydzień znów do szpitala na pobranie kolejnego wycinaka...Mój tata też czuje się świetnie nic go nie boli a apetyt wilczy...
  • 11 lat temu
    dona napisz mi proszę jak Ci się objawiał ten stan zapalny od wężyka no i jak czy on Ci się całkowicie przytkał, wiesz myślę o Tobie cały czas jak musiałaś cierpieć i fizycznie i duchowo
    Pozdrawiam Cię kochana
  • 11 lat temu
    Renesme jestes zajefajna ...uśmiałam sie po pachy ha ha ha .Pozdrawiam:):):)
  • 11 lat temu
    Heniu warto było rzygać:) mój łup to 10 średnich sztuk ale atmosfera na statku........bezcenne. Zresztą zawsze jestem jedyną babką na pokladzie ta dysproporcja płciowa bardzo mi odpowiada . Moj facet tylko się wścieka i nie chce mnie zabierać ale mam swoje sposoby żeby go przekonać;) kniesia 1,5 miesiąca to bardzo odległy termin biorąc pod uwagę stadium choroby. Morfologia może być dobra nawet bardzo ale to niestety nie dowodzi że w organizmie nie dzieje się coś nie dobrego wysokie OB sygnalizuje problem. Szkopuł w tym że żeby nie krwiomocz to nie byłoby powodu podnosić alarm bo i apetyt i samopoczucie nie odbiega w żadnym razie od normy.....Twój tata nie ma czasu na czekanie .....to jest straszne ale musicie "podsypać" lekarzowi inaczej w tym zasranym kraju się nie da. Niech szlag trafi całą służbę zdrowia a każdego lekarza łapownika niech obsra ptak z ptasią grypą !!!!!!!!!!!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat