Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
No i Leon się wykropkował. W sumie zrobił to, co sam wczoraj rozważałem.
-
Mnie piętnowali na początku za Atezolizumab, który teraz jest oficjalnie zarejestrowanym lekiem na raka pęcherza znanym jako Tecentriq. Na początku nawet informowałem, gdzie za darmo można było brać udział w badaniach klinicznych. Tak, jestem osobą niemoralną.
-
Zmęczyła mnie ta dyskusja mam nadzieję że jutrzejszy dzień będzie lepszy .Czego wszystkim życzę Dobranoc
-
Właśnie dlatego nigdzie nie mówię o żadnym leku.
-
Nadużyciem jest mówienie o tym jak o leku .Nie udawaj wiesz co chcę powiedzieć
-
Tzn. co jest konkretnie niemoralne bo nie rozumiem?
-
Morfeuszu w nawiązaniu do Twoich słów ''Moim celem nie było namawianie kogokolwiek do zażywania jakichś substancji. Zostawiłem tylko pewne informacje między wierszami by między innymi Ci, dla których nie ma już nadziei mogli się jeszcze czegoś chwycić, czegoś co może mieć jakiś sens bo w akcie desperacji i tak ludzie będą szukać rozwiązań wychodzących poza konwencjonalną medycynę. ''TO JEST NIEMORALNE.Ale to już wiesz bo pisałem Tobie o tym gdy pojawiłeś się na forum
-
To ciekawe że mnie 5-htp leczy z migreny i jest polecane przez lekarzy neurologów i można znaleźć jeszcze wiele innych przykładów. Zatem nadużycie, kłamstwo.
-
Morfeuszu suplementy nie leczą Wszystkie to tylko uzupełnienie diety .NIE SĄ LEKARSTWEM i mówienie o nich jak o lekach to nadużycie.Kłamstwo.
-
Najgorsze było to, że ta pielęgniarka opowiadała to przy mojej mamie, a ta poprosiła mnie czy bym mógł jej ten olej załatwić. Leonie to w końcu gdzie Ty mieszkasz?