Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Morfeuszu kontrola pokazuje co możemy spotkać w suplementach diety .Oraz jaki stosunek do suplementów potrafią mieć ludzie którzy traktują to badziewie jak leki Brak regulacji prawnych a raczej niedoskonałość już istniejących pozwala wprowadzać na rynek tych pseudo leków Zwłaszcza jeśli chodzi o sprzedaż internetową.
-
Wybacz, źle przeczytałem. Trochę ostatnio nie wiem jak żyję.
-
Morpheus, wyniki będą po 14.02,ale wizytę mamy dopiero 20-tego.
Cholernie się boję :-(
-
I co tam wyszło na tym TK?
-
A tak ogólnie, to wczoraj mąż miał TK, 20.02. omówienie wyników. Nie będę "gdybac" , ale nie wiem jak przetrwam ten czas.
;(
Burza..
w szklance wody!nie mogę zrozumieć, jak grupa kilkunastu osób (bo chyba tyle liczy forum), mających ten sam problem, może być tak podzielona.
Lubię tu zaglądać, fakt, ale szukam wsparcia i informacji, daleka jestem od oceniania innych.
-
Maba
Mama mi kiedyś powiedziała, że ja urodziłam się już dorosła:-) z tego powodu miałam męża tyle lat starszego bo z równolatkami nie było mi po drodze choć może przesadzilam w drugą stronę:-) ale zdarzyła mi się cudowna miłość mimo, że musiałam dla niej wiele poświęcić(problem z akceptacją mojej rodziny) to nie żałuję. o tak śledzą i mają dużo do powiedzenia tyle tylko, że za plecami.
-
Moni, też mnie zaskoczylas, jesteś taka młodziutka :-) Wiem, że sytuacja w jakiej byłaś /jesteś powodowała, że Twoje wpisy były takie dojrzałe.Mam syna rok młodszego od ciebie, jeszcze ma "pstro" w głowie, stąd moje zdumienie.
Ale kobiety szybciej stają się dorosłe :P
Hmm, to częsta reakcja znajomych czy sąsiadek,samotna kobieta to potencjalne zagrożenie, ;-) będą śledzić twój każdy krok...
-
-
Nie, to są dyskusje toczone w duchu starej gwardii.
-
Najzwyczajniej jestem zaskoczony tak dużą różnicą wieku.
Cieszę się, że dajesz sobie radę. Byłaś bardzo dzielna opiekując się nim do końca w domu.