Jolu kochana życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Ja też już pozegnalam się z Rusjanem.ciekawe jaka będzie nowa Pani doktor.
Wierzę że odpowiedzialna osoba. Strasznie chudne już 5kg mniej w ciągu 5miesiecy. Masakra.twarz blada zapadnieta.mam 57kg i daj Bóg bym się zatrzymała.😊.wiz 8.03 zobaczymy co w trawie piszczy.
Uściski dla wszystkich.
Rysio1953 napisał:
Kochani potrzebuję pomocy .08.03 mam wizytę u hematologa i chciałem mojej Hematolog Justynce kupić prezent to ona uratowała mi życie załatwiając wenetoklaks i nie wiem co -podpowiedzcie.I jeszcze jedna prośba kto zna domowy sposób na pozbycie się rwy kulszowej to jest straszny ból.Brałem 2 tygodnie leki przeciwzapalne i przeciwbólowe i płytki spadły z 240 na 70 i musiałem przerwać tylko żele woltaren i traumon ale to nic nie pomaga cierpię nadal najgorzej w nocy.Ryszard.
Witaj Rysiu.
Co do prezentu to raczej w słodycze i alkohol bym nie uderzał.
Kup jej ciekawą książkę... jakbys nie wiedział jaka to pisz na maila do mnie...
Co do rwy kulszowej to znów wszyscy idą w leczenie objawów a nie przyczyny...
Moze poszukaj fizjoterapeuty albo dobrego kręgarza.
Pozdrawiam Carlo.
Nala ma sie dobrze rozmawiałem z nią ja walcze z przyziebieniem po badaniu morfolofi wbc 2,47 neutrocyty 0,36 podali mi zastrzyk przez 5 dni wbc 24,7 neutrocyty13,5 szok i panika ale lekarze mówia ze tak jest czekam na nastepne wyniki samopoczucie troszke lepsze a po chemioterapii czułem sie nawet nawet odpusciłem troszke dbanie o siebie przyszło przyziebienie i klapa