Jak długo żyjesz z Glivec?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??
Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
-
No super jest czytać optymistyczne wpisy. . Nala dzieci nam się starzeją, jak czas leci to widać właśnie po dzieciach. Pozdrawiam
-
Misiek super podejście do choroby i tak trzymaj. U mnie minęło 23 marca. 20 lat a wspominam początki, bardzo było ciężko. Teraz jak są nowe leki to i perspektywy leczenia inne. Życzę zdrówka i wytrwałości. Żyj normalnie i korzystaj z zycia
-
Jadwigap - tak, po dzieciach to widać! Ale dzieci dorastają, starzeją się a my nie hahahahahahahah Ja zawsze mówię, że mnie chemia konserwuje :D :D :D :D
Jejku Ty już tyle lat się leczysz!!!!! Zaraz będzie ćwierć wieku!!! Niewiarygodne!!!!
Jesteś naszym światełkiem w tunelu, taką zawsze świecącą iskierką, która pokazuje że można z rakiem żyć!!! Brawo! Naprawdę brawo!!!
-
Ja się zbieram do szpitala na badanie krwi pod kątem badania raka zwłóknienia płuc, bo tak źle mi się oddycha. Ale nie mogę się zebrać :/ ;( :/ Nie mogę albo nie chcę.... sama już nie wiem...
-
to jeszcze ich nie zrobiłaś oj niegrzeczna dziewczynka. Po powrocie miałaś je zrobić z Poznania. :/
-
No właśnie teraz się zastanowiłam co napisałam.... że lanie może od kogoś dostanę...
No jakoś szpital nie po drodze. A potem lało okropnie i zimno jak w zimie. A potem robiłam ciasto do szkoły i nawet nie wiem kiedy to minęło
-
A w sprawie ciasta - idę robić <3 <3 <3 <3 <3
-
Najlepiej znaleźć wymówki,co!?? A później gdybać?
-
Jadwiga,to prawda,jesteś naszym słoneczkiem w tunelu,kochamy cię wszyscy <3 <3 <3
-
Dziekuje Wam serdecznie. Ja nauczyłam się żyć z chorobą ale i choroba nakreslila mi inny scenariusz mojego życia, zresztą nam wszystkim.
Życzę dla wszystkich zdrówka i wytrwałości. . . Nala zawsze na decydujące badania idzie się jak pod wiatr. Będzie dobrze, trzymaj sie