Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10917 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    "."
    Chyba Phil zrobił nas w babmbuko! U mnie śnieg napiernicza jak szalony! Jeszcze chwila i zrobi się biało! Buuuu..... już nie chcę...........

Kasia73 a co Ty tak cichcem,podstępnie pojechałaś na kontrolę? Nawet się słowem nie zająknęłaś,że się wybierasz. Nieładnie,oj nieładnie... Przed naszym fochem uratował Cię dobry jej wynik ;-). Wielkie gratulacje!!!!!!! Lataj sobie ile chcesz,a jak już przyziemisz to otwórz szampana na okoliczność!
    Dobrej nocki,letnich snów! Pozdrawiam :-*
  • 12 lat temu
    Kochane dziewczyny!
    Zaliczyłam dziś kolejną kontrolę i jest dobrze. Nie pamiętam drogi powrotnej do domu, chyba dostałam skrzydeł.
    Nawet znienawidzona zima mi dziś nie przeszkadza.
    Pozdrawiam i wysyłam buziaczki!
  • 12 lat temu
    "."
    Jestem, dotarłam imieninowe szaleństwo mojego synka zakończone ;-)
    Huraaaaaaaaaaaaa!!!!!!! że niedługo wiosna, ciepełko, zrzucimy grubaśne ubrania :D i będziemy się wdzięczyć do słonka :D
    Papatki :-*
  • 12 lat temu
    "."
    Witam! A znacie już najlepszą wiadomość dzisiejszego dnia? Świstak Phil wyjrzał z norki i nie zobaczył swojego cienia! Według świstakowych specjalistów,oznacza to,że wiosna tuż tuż! Huraaaaaa!!! Niech żyje Phil!
    A póki co,ktoś potrafi wyłączyć deszcz? Jeszcze chwila i wpadnę w mokrą depresję.....
    Pozdrowionka z zadeszczonego Mazowsza! :-*
  • 12 lat temu
    Dziewczyny dziękuję za życzenia! ;-) Jak dobrze ,że dzisiaj piątek.

• Lika wszystkiego naj naj naj:):):) Przytulam Wszystkich:)
  • 12 lat temu
    "."
    Lika,sto lat w dobrym zdrowiu! Spełnienia wszystkich marzeń,tych najbardziej szalonych też! No i oczywiście rozwoju talentu cukierniczego :-D! Z wielką ochotą stawimy się licznie na degustację ;-)!

Kasia79 jak dobrze wiedzieć,że nie tylko ja nie jestem easy rider! Mnie zdarzają się dziwne samochodowe usterki. A to się w mróz coś wytrąciło w ropie,oczywiście telefon po męża. I głupio się czułam,jak wsiadł do samochodu i zapalił. Na szczęście zaraz znów mu zgasł :-D! Częściowo uratowałam honor. Innym razem zostawiłam samochód pod pracą bo w ogóle mi nie zapalił. Jak się okazało później,zepsuł się akumulator! W życiu o czymś takim nie słyszałam! A że był nowy,to go reklamowaliśmy. I co najdziwniejsze,reklamację uznali! Dostaliśmy nówkę sztukę! Pojechałam do sklepu,wracam,coś puka. Okazało się,że mam wiegachną śrubę wbitą w oponę. I na koniec-stoję na czerwonym świetle i widzę w lusterku,że za mną facet mnie nie widzi! I na pewno nie zdąży się zatrzymać! Próbował,nie dał rady,wjechał mi w zadek.Udało mu się dość delikatnie:-).
    Na szczęście mam poczucie humoru, na swój temat też :-D! Nie każdy urodził się kierowcą,ale nie wolno się poddawać;-)!
    Pozdrawiam gorąco i ściskam mocno jeszcze raz w to przytulane święto!
    Dobrej nocki! :-*

• 12 lat temu
    "."
    Przytualski babeczki i mężu jednej z nas ;)
    Doris, moje autko na takie "stopniałe" asfalty również reaguje jękiem. Jak jest możliwość to hamuję prawie do zera żeby czasem nie urwać czegoś, mąż mechanik ale części słono kosztują.
    Lika 100!!!! lat, wszystkiego najserdeczniejszego z okazji osiemnastych urodzin-kobieta zawsze ma 18 lat ;-). Spełnienia wszystkich marzeń.
    Pozdrawiam z zatopionego mazowieckiego ;-)
  • 12 lat temu
    :-)
    To skoro dzisiaj takie sympatyczne święto to ja Was wszystkie i Michała też ;-) mocno ściskam i przytulam ! No może Michała tylko przytulam ,żeby mnie żona nie pogoniła...hi hi .
    Dziewczyny muszę się Wam pochwalić... Dzisiaj moje urodziny i z tej okazji pierwszy raz upiekłam ciasto. I ku mojemu zaskoczeniu jak na debiut sernik wyszedł całkiem dobry. Zostało jeszcze trochę więc jak ktoś chętny to serdecznie zapraszam!
    Całuski!!!!
  • 12 lat temu
    "."
    A wiecie jakie dziś jest przesympatyczne święto? Dzień przytulania!!! Więc przytulam Was wszystkie baaardzo mocno! Przestało lać,zaczęło wiać... A jakie dziury powyłaziły w jezdniach! Nie wiem czy dziś głośniej jęczałam ja,czy mój samochodzik :-(. Kruszyna,masz rację-nie wiadomo co to! Aby do lata!!!
    Pozdrowionka! :-*

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat