Szmaragdowa, u mnie było podobnie jak u asin1, po zabiegu bolało mocno wiec również ketonal i paracetamol był:) Leżałam 1 dzień ale to tez ze względu na seton i cewnik. Po 2 dniach zero bólu lekkie brązowe upławy, jestem nawet zaskoczona że wszystko tak szybko minęło😊 Ja zwolnienia mam 2 tygodnie ale mam taka pracę że dźwigać muszę a to po takim zabiegu jest zabronione.. Miłej niedzieli dziewczyny i do usłyszenia;)
Hej Kaśka:) no nie do wiary co za zbieg okoliczności;) Ja akurat zabieg mialam na Kościuszki w starym szpitalu, a Ty rozumiem że w wojewódzkim? Współczuję tego ponownego otwierania bo to wiadomo nic przyjemnego nie jest... A jakieś objawy tego zrośnięcia miałaś czy na kontroli dopiero wyszło? Trzymam w takim razie mocno kciuki żeby czekający Cię zabieg był już tym ostatnim:) pozdrawiam
Ja to wszystkie badania robiłam w Płocku, trafiłam akurat w sam środek "epidemii" więc juz nie kombinowałam:)
Cześć Szmaragdowa.
Cieszę sie ,że jesteś już po 😊.Ten seton to też u mnie był taki nieświadomy wiedziałam ,że coś tam mam ale nie wiedziałam co to takiego 😂.Na wyniki nadal czekam mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu już będzie. Teraz pakuje się nad morze☀️, jadę oczyścić głowę i wypić nasze zdrówko .Mam nadzieję,że kiedyś się poznamy 😉.Milego weekendu i dużo zdrówka.A Ty Szmaragdowa odpoczywaj ile się da bo mnie domownicy już pomału wykorzystują
Hej szmaragdowa:) czyli najgorsze masz juz za sobą... teraz tylko/aż oczekiwanie na wynik ale razem jakoś ten czas nam minie🙂 I tak jak asik1 napisała odpoczywaj ile sie da, buziaki