Czipsowa na pewno dysplazja nie przeszkodzi w rozwoju ciąży , trzymam kciuki za odpowiedni przyrost bety
Od wczoraj krwawię , tak jakbym miała końcówkę okresu , wczoraj z krwią wyleciał niewielki fragment szwu i od tego się zaczęło, w sobotę wróciłam do domu , po zabiegu nie miałam żadnego krwawienia. Czy tak może być , czy powinnam to skonsultować ?
no to na tez ostatni dzien w roku potwierdzenie ciazy z beta od pitku uroslo 2krotne czyli mam 600 wiec jakis 5 tydzien mam nadzieje ze sie utrzyma torbiel sie nie powiekszyla wiec lekarka pozwolila mi pojsc do domu chyba przestalam myslec nrazie o dysplazji a kasiu tak jak mowisz zajme sie tym co wazniejsze ody ten nwy rok byl lepszy od tego starego...
torbiel nie zwieksza bety, jedynie właśnie ciąża pozamaciczna. Jeżeli jestes juz w ciąży musisz sie nia cieszyc :) najczęściej torbiele wchlaniaja sie wlasnie w czasie ciąży pod wplywem hormonow. Za bardzo sie kochana nakrecasz. Nawet jesli masz dysplazje ciąża jej nie pogłębi i wyleczysz po porodzie