szukam szukam i szukam o tej dysplazji i nic nie wiem eh ale czytajac coraz wiecej jestem bardziej przekanana ze da sie to wyleczyc tylo musze po kolei njpierw torbiel, ciaza a w czaie jak juz bede mogla podejsc do leczenia wchodze w ta dysplazje na pelnym gazie nikt w rodzinie u mnie nie mial nowotworu to ja tez nie bede miec nie dam sie tak latwo zaraz pobieranie krwi na bete i jeszcze jutro beta i usg i mam nadzieje ze do domu
czipsowa a to nie jest też tak, że taka torbiel może powodować podwyższenie bety? No ciążą pozamaciczna to na pewno ja podwyższa nie wiem jak bardzo Ale zapewne nie ma takiego ładnego przyrostu.
Ja jestem panikara pierwsza klasa, więc ja chyba wolałabym się wyleczyć i dopiero wtedy na spokonie przeżywać ciążę. Ciąża to czas w którym masz czuć się cudownie, bezstresowo. Nic się nie martw. Wszystko będzie dobrze jakby nie było. Daj znać co dalej.
mam torbiel 5 x4 nie boli mnie wlasnie brzuch i gdyby nie poszla do gina przez to ze jestem w ciazy to pewnie nawet bym o niej nie wiedziala z krwi mi wyszlo jakis 4 tydzien i jest bedzie sie ten hornon zwiakszal to beda usuwac torbiel a jesli to caza pozamaciczna to tez musza usunac a jakjuz bede narkoza to lekarz powiedzial ze jak beda mnie czyscic to od razu lyzyczkowanie kanalu szyjki i macicy i beda mieli material na hist-pat wiec nie wiem co lepsze czy wyzdrowiec szybciej a pozniej miec dziecko czy miec dziecko a pozniej sie z tym cholerstwem meczyc dalej zobazymy co mi dzisiaj powiedza cala noc przeplakalam bo nie wiem co dalej a moj facet nigdy go akiego nie widzialam blady zielony bordowy masakra
czipsowa ja tez miałam torbiel która sama zniknęła. Rzadko kiedy okazuje się że torbiel to cos złośliwego :) jeśli jest duża to usuna
kurcze czipsowa los rzuca Ci kłody pod nogi :/, co z tą torbielą boli Cię brzuch ? Ze mną na sali leży dziewczyna , której usuwali torbiel z jajnika, tylko że u niej ta torbiel miała 6x7 cm i zamknęła w sobie cały jajnik, co mówią lekarze w Twoim przypadku, jest jakiś plan działania ?
martyna90 ja miałam znieczulenie ogólne przy sturmdorfie bez cewnika i na 2 dzien wyszlam. Niepotrzebowalam środków przeciwbolowych.
Daria hpv nie przeszkadza w zajsciu w ciaze. Ja we wszystkie 3 ciążę zaszlam 2-5 dni po.okresie wiec wszystko sie Moze zdarzyć. Ale Tobie sie spóźnia pewnie przez stres
Jestem już po operacji, cały dzień męczyłam się z bólem , morfina nie działa, wieczorem zdjęli cewnik i mogłam skorzystać z toalety. Znieczulenie miałam w kręgosłup, wszystko czułam co robili ale bez bólu, obejrzałam sobie nawet cały zabieg do momentu szycia w odbiciu w lampie, która wisiała nade mną na sali operacyjnej. Wycięli mi jednak połowę szyjki , teraz 3 tygodnie czekam na wynik hp i nam nadzieję że wykaże że jestem zdrowa.