Ja mam 27 , mam 2 córki , na szczęście , bo w ciąże nie powinnam już zachodzić , że względu na obciążony wywiad - niewydolność szyjki w 2 ciąży i poród w 27tc. , no i radykalne usunięcie szyjki , wczoraj lekarz mi uświadomił że kolejna ciąża była by obciążona bardzo wysokim ryzykiem . U mnie problemy pojawiły się pól roku temu , cytologia w lipcu wyszła źle . Zaniedbałam regularne badania i zapłaciłam za to wysoką cenę , mam nadzieję że się wykupiłam i więcej płacić nie będę ...
Martyna 90 najlepsze jest w tym wszystkim to że dopiero w wieku 34 lat dowiedziałam się że istnieje coś takiego jak hpv nigdy od 15 lat jak chodzę do ginekologa nigdy mi o czymś takim niE powiedział gdybym wcześniej wiedziała to co teraz wiem nie było by tego co jest teraz . zresztą jak patrzę na to wszystko z perspektywy czasu to nie jestem pewna czy cytologia była dobrze robina dwa lata temu wszystko ok nigdy żadnych problemów krwawień itp itm aż tu nagle Cin3
Martyna 90 Masz rację zresztą teraz człowiek przewartościował swoje życie całkowicie nic już się nie liczy nic nie jest ważne tylko zdrowie. Ile ja bym dała żeby obudzić się z tego koszmaru . każdego dnia patrzę na moje dzieci i jak tylko sobie pomyślę że mogłabym ich już nie zobaczyć to płacze to jest silniejsze odemnie
może jest tak że bardzo chce uwierzyć że ten lek zdziała cuda że będę szczęśliwa tak jak kiedyś że nie będę miała tego gów...a już w sobie może jest tak że znalazłam sobie jakąś deskę ratunku że jednak może się uda pozbyć wirusa na zawsze tak jest mi prościej bo mam nadzieję , gdybym jej nie miała już dawno wylądowała bym w jakimś szpitalu na depresję a Tak żyje ta nadzieją że ten lek mi pomoże. Nigdy nie myślałam że będę pisać na takim forum a przynajmniej nie w Tym wieku :-( Ale jak widać życie lubi Platać nam figle
Martyna 90 przeszukałam cały Internet na temat biobranu znalazłam tylko jeden przypadek gdzie ktoś napisał że to naciągane na kasę -Ale nie ma co wierzyć w to co piszą zamówione już mam jak tylko wypróbuję dam znać wtedy będę mógła się osobiście odnieść do tego leku . Jeszcze bardzo dobre są grzyby shitake ale to też jakby nie moja opinia tyle co wyczytałam pozdrawiam
Wiem że szczepionka mnie nie wyleczy , ale jeśli ognisko przetrwałej infekcji HPV mam teoretycznie usunięte , bo to na to wskazują wyniki po ostatnim zabiegu to chyba jednak zdecyduje się na to szczepienie, żeby wspomóc układ immunologiczny w zwalczaniu wirusa gdyby zaatakował ponownie. Myślicie że warto napisać tutaj do BIO , może coś doradzą ?
Melka czytałam również o tym leku Biobran,a le raczej niezbyt pochlebne opinie