Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11998 odpowiedzi:
  • dona1955 cieszę sie bardzo razem z Tobą:)) Następnym razem też tak będzie:))
    Dziękuję za gratulacje:)
    Od wszystkich wczoraj ucałowałam wnusia, jest śliczny, malutki i spokojny:)) oczywiście zdrowy:))
    Wnusia za miesiąc tez będzie:))
    Pozdrawiam wszystkich:)
  • 11 lat temu
    Haniu co tam u Ciebie? odezwij się..
  • 11 lat temu
    Czarownica -ciekawa jestem kto takie śliczne polskie imiona wybrał dla maluszków:))))Dona to rzeczywiście najlepszy prezent od Mikołaja ,życzę Ci dalszych takich prezentów:))))Hanna co u Ciebie,napisz:)W czwartek trzymam mocno kciuki:)))))Pozdrawiam.
  • ania2 imiona dla dzieci wybierali rodzice :)), Szkoda, że tu nie można dodawać zdjęć:)
    Haniu co u Ciebie?
    Mam nadzieję, że na święta wszyscy będziemy zdrowi:))
    Pozdrawiam:)
  • 11 lat temu
    ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
    Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu.
    życzy Hanna z rodziną:-}
  • 11 lat temu
    Witajcie Kochani!
    Pomału szykuję się na oddział,jutro mam się zameldować w godzinach porannych.
    Moje samopoczucie nie jest najlepsze,mam od wczoraj stan podgorączkowy,rano 37.2,a wieczorem 37.8
    Nieszczęsna noga boli coraz więcej,natomiast psychicznie jest na trójkę z plusem,na oddziale poproszę o pomoc psychologa,myślę,że to będzie słuszna decyzja.
    Pozdrawiam Was Wszystkich,ślę całuski:-}
  • 11 lat temu
    hanna dziękujemy za życzenia świąteczne i wiesz że życzymy ci z całego serca tego samego. bardzo smutne jest to że zamiast szykować się do świąt to ty szykujesz się na oddział, ale pamiętaj że po deszczu zawsze wychodzi słońce i u ciebie ono też zaświeci bardzo mocno, na razie chmury go trochę zasłaniają ale na pewno wyjdzie zza nich i będziemy się cieszyć wszyscy wspólnie,trzymaj się mocno dziewczyno i nie poddawaj bo wszystko będzie dobrze ,musi być bo nie ma innej opcji ,na nogę na pewno ci pomogą na oddziale i przestanie boleć a jeśli chodzi o psychologa to wcale nie zły pomysł,na pewno nie zaszkodzi a i pomóc może, to dobra decyzja, trzymamy za ciebie mocno kciuki i czekamy na wiadomości od ciebie,pa, trzymaj się cieplutko i pozdrów męża
  • 11 lat temu
    Haniu, kochana, dzielna Kobieto!!!! Pamiętaj, że MUSI BYĆ DOBRZE, BO NIE MOŻE BYĆ INACZEJ:) Całym serduszkiem jestem z Tobą:) Trzymaj się dzielnie:) Dziękujemy za życzenia i Tobie również życzę dużo radości, uśmiechu, takiego optymizmu jak do tej pory i zdrówka oczywiście:) Wracaj prędko z tego szpitala i pisz jak tylko wrócisz. Całuski:)
    My w piątek mamy kolejną kontrolną cystoskopię, trochę nerwów jest, ale wierzę, że będzie dobrze:)
  • Haniu czekamy na Twój powrót, w końcu nie idziesz na długo i mam nadzieje, że święta spędzisz w domu:))
    Za życzenie oczywiście dziekuję, ale myślę, że jeszcze zajrzysz do nas:) i na wszelki wypadek również przyjmijcie wszyscy takie życzenia

Świąt Bożego Narodzenia,spędzonych w rodzinnym gronie,
    wypełnionych radością i miłością. Niosących spokój i odpoczynek.
    Nowego Roku spełniającego wszystkie marzenia, pełnego
    optymizmu, zdrowia, zdrowia, wiary, nadziei oraz szczęścia i powodzenia.
    Życzę z całego serca. Pozdrawiam radośnie!
  • 11 lat temu
    Życzę Wam wszystkim pięknych chwil, trwających wiecznie. Szumu fal, śpiewu ptaków i widoku Waszych bliskich, tak co dzień.Oby takie obrazki trwały codziennie ,jak najdłużej, jak tylko się da. I głowa do góry. Będzie dobrze, inaczej nie może być.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat