Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11998 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    gratulacje!!!!!! super!!!!
  • 11 lat temu
    Czarownica -gratuluję Ci najmocniej:)))))Czekamy na następne Twoje Aniołki:)Hanna wierzę ,że wszystko przetrzymasz i dasz radę:)Na pewno są chwile zwątpienia ale z Twoją wiarą nie wierzę ,że mogłoby się coś nie udać:))))Pozdrawiam .
  • 11 lat temu
    Heniek fajne to stwierdzenie : spacer to nakręcanie zegara.!!!
  • 11 lat temu
    Witajcie Kochani!
    czarownica44!
    Dobry Duszku,to wspaniała nowina,bo na świat przyszła Wasz oczekiwana dziecina.
    I w taką mroźną zimę przyleciał do Was bociek,
    I przyniósł maleńką dziecinę, a razem z nią - sto pociech.
    Cieszę się razem z Wami, i ja kocham bociany!

Przyjmij moje najszczersze GRATULACJE,świeżo upieczona BABCIU.
    Pozdrawiam,ogromne buziole ślę Tobie,ucałuj maluszka i rodziców tegoż DZIECIĄTKA:-}
  • 11 lat temu
    misia!
    Oczywiście kochana,nie może być inaczej,tylko wygrana mnie interesuje.
    Pozdrawiam,buziaczki:-}
    nixe20!
    Kochana,MUSI BYĆ DOBRZE,niczego się nie obawiaj.Pozdrawiam,buziaczki:-}
    ania2!
    Tak Aniu,tego muszę się trzymać.Pozdrawiam,buziaczki:-}
    heniek!
    Zatem witaj w klubie,Święta na skypie,ale za to w taki sposób będziemy świętować z dziećmi.Masz rację,spacer to świetny relaks.Będę nakręcać zegarek,ładować akumulator poprzez spacer.Heniek BĘDZIE DOBRZE,nie załamuj się chłopie,dasz radę,wierzę w Ciebie.Pozdrawiam,miłego dnia:-}
  • Dziękuję wszystkim za gratulacje:)) Mały Kubuś czuje sie dobrze i powinin w poniedziałek lub wtorek przyjść do domku:)) Już nie mogę się doczekać.
    Haniu ucałuję wszystkich:))
    Heniek bogaty jesteś we wniuki:) gratulacje:)
    Nastętępny bocian w połowie stycznia:)) Tyn razem będzie Tosia:)
    Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie się, nakręcajcie zegary, żeby było dobrze
    :))
  • 11 lat temu
    Gratulacje dla Ciebie cudowna babciu:) Niech maluszek rośnie zdrowo:) I czekamy na Tosię:) Całuski
  • Dziękuję misia:)
    Dzisiaj jadę zobaczyć Kubusia:)
  • 11 lat temu
    Oj nasza babcia dostała turbodoładowania !!!
  • 11 lat temu
    witam wszystkich i pozdrawiam i życzę zdrówka
    czarownica gratulacje ale na razie jesteś żoną dziadka-bo jest wnuczek a babcią zostaniesz gdy urodzi się wnuczka,ale mimo to szczerze gratuluję i oby maleństwo dobrze się miało,rosło i zdrowe było.

ja dzisiaj dostałam prezent od Mikołaja którym był mój lekarz ,otóż wyniki z TK są bardzo dobre,nie ma raka ,jest czysto i węzły też, cieszę się tak bardzo że aż chce mi się żyć,po tej wiadomości od lekarza obie z córką płakałyśmy jak bobry bo puściło napięcie,nerwy i stres, jestem szczęśliwa,mam przed sobą następne pół roku spokojnego życia do następnej TK i oby tak dalej

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat