Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witam mam pytanie czy znacie nr tel zeby sie umówić na prywatną wizytę do prof Tomasz Demkow?
Pozdrawiam ciepło.
-
-
gzik 39 , mozesz napisac tutaj .Ja odkad u meza zdiagnozowano raka , caly czas czytam i gadam z lekarzami -byc moze pomoge ;)
-
Witam mam pytanie czy znacie nr tel zeby sie umówić na prywatną wizytę do prof Tomasz Demkow?
Pozdrawiam ciepło.
-
Czarownica 44 o ile mogę Cię prosić to podaj mi stronę bo podobno taka jest na której lekarze tłumaczą wyniki biopsji bo ja mam cholernego pecha może dlatego że nie dość że stary to jeszcze poznaniak.nie dość że 14 dni czekałem na wyniki biopsji to mój doktor będzie dopiero w poniedziałek bo jest za granicą na konferencji urologów a do tego czasu zwariuję.Mam 3wyniki biopsji z tego większość po łacinie,jak im przepiszę to może czegoś si e dowiem.Tylko proszę stronę podać jak małemu dziecku bo to jednak fakt że człowiek na starość dziecinnieje a tm bardziej jeśli chodzi o komputer.A może inny forumowicz się odezwie!!! Bardzo proszę i POZDRAWIAM.
-
-
-
Roza 123 : tak sobie nawet myslalam aby zrobic mezowi jeszcze raz te badania z krwi , ale najpierw poslucham co lekarze mowia-czyli spokoj do wtorku ;) <3
-
Witam wszystkich.
Mam pytanie czy ktoś zna numer do rejestracji na prywatną konsultację do prof Tomasz Demkow
-
Czesc delek66: moj maz zrobil na zyczenie onkologa badania krwi, ktore mialy zadecydowac czy jest na tyle silny aby poddac sie chemioterapii . Mysle , ze we wtorek pojdzie na nia do szpitala onkologicznego na ursynowie. Ale mam pytania-> dlaczego biorac chemie lezales dwa tygodnie ? Ja slyszalam , ze podaja przez 3 dni , pozniej przerwa ...i nie lezy sie caly czas w szpitalu. Ty lezales dwa tygodnie ? Druga sprawa -naprawde dobrze zniosles ? Maz sie martwi jak to bedzie u niego.Bede wdzieczna za Twoje odp. Z gory dziekuje.