Eliza i Usta też byłam w waszym wieku gdy dowiedziałam się że jestem chora, dzieci nie posiadałam i bardzo ubolewalam , ale cóż dziś cieszę się że żyje i jestem,nie powiem bo na początku byłam załamana jak każda z nas. Czytam Was po dziś dzień i mam nadzieję że tak pozostanie na dlugoooo. Co do badań to mnie robili badanie kaletki piersiowej jeszcze i w sumie wszyscy byli w szoku że nigdzie poza jajnikiem nie było nic tym barxi j że guz był duży 12 cm na 11.5 cm
Ilonko ciezko powiedzieć co to może być, może jeszcze coś tam w środku się do końca nie zagoiło? Możecie spróbować do gin jeśli Was to niepokoi bardzo:-)
No a my oficjalnie wiemy ze rak z węzła chłonnego to ten sam co był na jajniku wiec w pon mama idzie do onko i ustala kiedy chemia. Także walka.
Kochane moze cos poradzicie ...
Od operacji radykalnej do teraz (1,5 msc ) mama ma bol przy sikaniu ale zaraz po zrobieniu siku bol ustaje . Mama mówi że ten ból jest dosyć mocny . Co robić dziewczyny?
Za dwa tygodnie chemia wtedy powiedzieć lekarza, czy zasowac gdzieś do gina na miejscu tutaj u mnie .
❤❤❤😋😋😋