o kurczaczki przepraszam Was bardzo za literówki...Elza 😍
Eliza i Usta też byłam w waszym wieku gdy dowiedziałam się że jestem chora, dzieci nie posiadałam i bardzo ubolewalam , ale cóż dziś cieszę się że żyje i jestem,nie powiem bo na początku byłam załamana jak każda z nas. Czytam Was po dziś dzień i mam nadzieję że tak pozostanie na dlugoooo. Co do badań to mnie robili badanie kaletki piersiowej jeszcze i w sumie wszyscy byli w szoku że nigdzie poza jajnikiem nie było nic tym barxi j że guz był duży 12 cm na 11.5 cm
tylko u nas mamy do kitu ginekologow także poczekamy na za tydzień bo mama będzie miała chemię.
Trzeba walczyć nie poddawać chociaż wiem sama po sobie że jest bardzo bardzo czasami ciężko.
Ja trzęse tylkiem bo za tydzień mamy wyniki tk...
Ilonko ciezko powiedzieć co to może być, może jeszcze coś tam w środku się do końca nie zagoiło? Możecie spróbować do gin jeśli Was to niepokoi bardzo:-)
No a my oficjalnie wiemy ze rak z węzła chłonnego to ten sam co był na jajniku wiec w pon mama idzie do onko i ustala kiedy chemia. Także walka.
Kochane moze cos poradzicie ...
Od operacji radykalnej do teraz (1,5 msc ) mama ma bol przy sikaniu ale zaraz po zrobieniu siku bol ustaje . Mama mówi że ten ból jest dosyć mocny . Co robić dziewczyny?
Za dwa tygodnie chemia wtedy powiedzieć lekarza, czy zasowac gdzieś do gina na miejscu tutaj u mnie .
❤❤❤😋😋😋