I muszę Wam się pochwalić moje białe rybeczki że ............................... zapisałam się do szkoły!!!!!!! Ja naprawdę bardzo wierze że kiedyś wyzdrowieje. Już niedługo na nadciśnienie płucne ma być dostępna kolejna tabletka. Teraz kolejnym etapem leczenia jest pompa. Lek podaje się przez skórę. 24 godziny na dobę masz igłę w brzuch wbitą a na pasku pompę i ona podaje lek 24 na dobe. A już jest taki lek w tabletce! Więc jak tu nie wierzyć w uda!!!
Kajuniu J - jak ślicznie napisałaś! Jakie to miłe.
Odpukać wiosna idzie to i miło się zaczyna robić. Wrocław to duże miasto i dużo jest darmowych szkół. I taką sobie wybrałam. To jest liceum wieczorowe dla dorosłych, państwowe. Zapisałam się na rachunkowość, bo takie mam wykształcenie i to lubię. Ale już dawno się tym tak szczegółowo nie zajmowałam, chcę odświeżyć pamięć. Potem można normalnie podejść do egzaminu państwowego na A53 i A 36 (A35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji, i A 36 prowadzenie rachunkowości). Szkoła trwa dwa lata.
A jak mi sił i zdrowia wystarczy to zapiszę się jeszcze na BHP bo o tym marzę od dawna J Sama się szkoliłam w tym temacie, zrobiłam w kancelarii kartę oceny ryzyka zawodowego i tak mnie to wciągnęło J J No i dobrze w kasku wyglądam hahahahahahahaha J J J
Właśnie upiekłam chce bezglutenowy J kukurydziano – amarantusowy z mąką z ciecierzycy. Wpadnijcie na kolację J
Dziewczeta uwaga uwaga
Dostalam rentę na dwa lata.Boze nie wiedzialam ze jestem tak chora.😉
Ale gdyby nie astma i to zapalenie płuc i pobyt w szpitalu.fige by bylo
Bylam na komisji w Warszawie. Kobieta bardzo rygorystyczna.ale Bogu dzieki udalo sie.rzucam prace i chce odpoczywac.dlugo spac.po prostu zyc bardzo pomału. Bardzo.
Potem zobaczymy co przyniesie czas.
Sciskam was mocno.