Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10917 odpowiedzi:
  • 7 lat temu

Iłka i Dona  napisałam do Was Kochane, że jestem i mocno o Was myślę trzymając kciuki a tu urwało mi moją wiadomość do Was/może administracja poszuka gdzie się zapodział mój wpis 😕

• 7 lat temu

halllloo  administracja  napisałam 28 minut temu cały wywód do kilku osób a tu bach, wchodzę teraz i z mojego wpisu został tylko początek, można to jakoś znaleźć 😩😠😤😭😪

• 7 lat temu

MamaMana32  witam Ciebie serdecznie na naszym wątku, całą kwintesencję skradła mi właśnie sierotka, strzeliła w samo sedno, przez stres i nerwy tracimy panowanie nad rozumem a to jest bardzo bardzo złe; gdybym ja wszystko brała na serio to byłoby ze mną cieniutko a mam się całkiem całkiem 

Wpis edytowany dnia 03-07-2017 11:58 przez kaa
  • Przepraszam za literówkę wstyd mi 😠

• MamaMania32 dopiero zobaczyłam Twoje PW .Odpiszę dzisiaj .Nie wolno Ci się załamywać hashimoto nie smiertelne no coś Ty ,zapalenie błon śluzowych żołądka normalka w tym społeczeństwie żywionym marketowo ,reflux nie smiertelny .Eh kolezanko masz to wszystko co my tez .Zmien sposób zywienia a poczujesz od razu poprawę żłoądka np: ,reflux nie lubi :obfitych posiłków ,ciężkostrawnych smazonych potraw ,napojów kolorowych .Pospiesznego spozywania pokarmów.

Jedz 7 razy dziennie malutkie porcje wprowadz parowar,jedz siedząc na spokojnie ,nie wolno podjadać i pic lerżąc wywal z domu patelnię i ciężkie tłuszcze.Na anemię pij sok z buraka czerwonego dodaj do niego jabłka takie raczej robaczywe (no może bez robala) :) 

wycisnij cytrynę i pije się jak ta lala .Poij ze 2 tygodnie.

Poczytaj :https://portal.abczdrowie.pl/c...

Do  pewnych chorób ktore wymieniłaś podchodż spokojnie ,są do opanowania ,a stres nie pozwoli Ci na skuteczne ich wyeliminiwanie ,pomimo brania leków.

Słuchaj kolezanek na tym wątku i stosuj sie do niektorych rad po uzgodnieniu z lekarzem i bedziesz żyła całe mnóstwo lat w szczęsciu z synkiem .

Pozdrowionka :) 

Wpis edytowany dnia 03-07-2017 11:23 przez sierotka
  • 7 lat temu

MamaMania32 przestań z tym czarnowidztwem. Wszystko będzie w porządku a synkowi do ślubu będziesz muszkę wybierać jeszcze zobaczysz. Kciuki masz u mnie zapewnione. Ze wszystkim powolutku sobie poradzisz zapalenie żołądka, refluks, anemia itd itd. Szczerze w to wierzę.

Jeśli chodzi o mnie za godzinę i 15 minut dzwonię po wyniki. Czuję, że będą a jeśli tak to jutro po nie pojadę bo dzisiaj już nie dam rady a to ponad 60km. 

P.S. Mam dzisiaj gościa z PZU przyjedzie sprawdzić straty po akcji z rąbniętą sąsiadką i może w końcu przestanie u mnie walić dymem jak odremontuję przedpokój i kuchnię. Oby oby :)

Całusy :*

Wpis edytowany dnia 03-07-2017 10:50 przez Dreama
  • będzie dobrze! 3 Majcie za mnie kciuki bo u mnie morfologia zła , hashimoto , zapalenie żołądka i jelit , refluks, anemia duże monocyty .. 

hpv i EBV, węzeł się roztrzygnie 

Słaba jestem :( i mama synka 8 letniego , chce widzieć jak dorasta 

• 7 lat temu

Ilka, a twoje wyniki będą jutro zobaczysz, i mało tego one nie będą dobre.... Bo ja już teraz wiem, że one są Bardzo dobre!!!!! Czego bardzo Ci życzę kochana😍

• 7 lat temu

Agnieszka76 masz rację, ale strach jednak silniejszy, może to objaw tak jak Ilka napisała?

W sumie to Ilka, Latte73, Dreama i ja może jutro czymś się już pochwalimy bo razem czekamy na swoje wyniki, ja jutro oprócz tej kolposkopii to może będę miała juzwy iki z Lbc i Cintecu?? Sama już nie wiem najlepiej by było żebym okresu nie dostała ze stresu bo będę miała kolpo przełożyć, uuuuuuu

• 7 lat temu

ze stresu miało być

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat