Jestem w kontakcie z Taszą, i juz od rana będę działać aby lekarze z CO w bydgoszczy obejrzeli jej dokumentację ,a szef będzie rozmawiał z CO w Szczecinie. Mam nadzieję, ze się uda. Pozdrawiam.
Tasha, nie zgadzam się na to byś nas opuszczala!!! Jest ciężko ale musimy znaleźć jakąś szansę na walkę! Nie poddawaj się i nie pozwól gadowi się złamać!! Coś na pewno da się zrobić jestem pewna :* wysyłam Ci całe ciepło jakie mam i musi się udać. Jesteś silna, wierzę że dasz radę. Ściskam mocno kochana! Myślałaś o cbd albo rso czyli olejach konopnych? Albo jednym i drugim? Może pomoże albo zahamuje rozwój gada.
katarzyna1988 dlaczego beznadziejnie?Mamy co naj mniej dważne ośrodki o miedzynarodowej renomie:Bydgoszcz i szczecin. Ja i nie tylko leczylam się w Bydgoszczy i jestetyczne zadowołowa. A znam też takie osoby co leczyly się w Niemczech i uważają tamtejsza służbę do kitu!Nie skreślaj bo może akurat pomoga. Nie dowie się jeśli nie spróbuję a ja jestem gotowa pomóc!!! Tak więc Tasza27 czekam na kontakt!
no dobrze w anglii się leczy ale zagranicą to nie tylko anglia, trzeba szukać itd w Polsce różnie bywa częściej beznadziejnie
prV miało być
tasza27 odezwij się do mnie na przykład. Postaram się pomóc. Dzięki szefowi mam kilka dobrych znajomości. ...także u onkologii lub tel 607857842 ale wtedy najpierw puść sms i nie rzucam słów na wiatr.
Leżę się w Anglii... Tak Aga poradziła mk skontaktować się z Polskimi onkologami... Zobaczymy dzisiaj dzwoniła moja mama cały dzień, ale albo przyjmują tylko na kasę chorych i nie ma opcji, żeby umówili mi wizytę... Albo wizyty na wrzesień, październik....Nawet mojej mamy z moimi wszystkimi wykazano danych nie chcą przyjąć, żeby powiedzieć czy jest cień szansy.... Tutaj już nikt na mnie nie patrzy, mówią że zrobili wszystko i nic innego nie ma... i nie wiedzą czego oczekuję... Bo nie mogą już nic zrobić oprócz podawania mi tlenu...
Tasza27 - jeszcze pytanie, gdzie się leczysz?
Tasza nie poddawaj się!!!Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki. Polecę Twoją intencję grupom modlitewnym i intencji na pieszej pielgrzymce o ile tylko nie masz nic przeciwko. Jeśli cokolwiek potrzebujesz - dawaj znać! TRZYMAJ SIĘ!!!