Tasza znamy się już trochę z prywatnej korespondencji i z szerszego forum i chciałabym żebyś wiedziała, że sama pamiętam jak jeszcze niedawno raz miałam wszystkiego dość i najchętniej bym się okopała a potem nagle dostawałam tyle sił, że mogłabym naprawdę wiele ba nawet góry przenosić. Sił życzę Tobie i to takich które pozwolą Tobie przejść przez te wszystkie badania które skończą się tylko i wyłącznie sukcesem. Taki jest cel.
Pozdrów swoich najbliższych a Ciebie ściskam mocno.
Wszystkim kobietkom czekającym na wyniki przesyłam moje ciepłe myśli i trzymam kciuki mocno. Leona 😁
Tym które gdzieś się zapodziały przesyłam pozdrowienia i mam cichą nadzieję, że się niedługo odnajdą...
A teraz bomba: wczoraj odebrałam moje uzupełniające wyniki krwi i są idealne IDEALNE a więc w nagrodę i ja zniknę na kilka najbliższych dni żeby jak to mówi Agnieszka naładować akumulatorki.
Pozdrawiam i do miłego 🙂
Tasza znamy się już trochę z prywatnej korespondencji i z szerszego forum i chciałabym żebyś wiedziała, że sama pamiętam jak jeszcze niedawno raz miałam wszystkiego dość i najchętniej bym się okopała a potem nagle dostawałam tyle sił, że mogłabym naprawdę wiele ba nawet góry przenosić. Sił życzę Tobie i to takich które pozwolą Tobie przejść przez te wszystkie badania które skończą się tylko i wyłącznie sukcesem. Taki jest cel. Pozdrów swoich najbliższych a Ciebie ściskam mocno.
Wszystkim kobietkom czekającym na wyniki przesyłam moje ciepłe myśli i trzymam kciuki mocno. Leona
Tasza trzymaj się, jesteś w najbardziej odpowiednim miejscu i wszystko będzie dobrze!!!Jest tylko ta jedna opcja!!!