agadomini hpv nie wyleczysz jedynie sam Twój organizm może go zwalczyć. A jaka masz dysplazje?
doreczka1207 BIO jest dla nas, dla wszystkich tutaj, to co my możemy przegapić to zostanie wychwycone przez lekarzy, ja nieraz skorzystałam jak byłam w kropce i nie byłam pewna co u licha, w każdym przypadku mnie uspokoili a przecież o to właśnie chodzi.
Pytajcie bo im więcej same wiemy co nam jest tym bardziej stajemy się świadome czy jesteśmy dobrze prowadzone.
Dziewczyny pamiętajcie o badaniu cycków !!
anusia662 linia cięcia czysta :) czyli wszystko wycieli. Koilocyty to hpv. Czyli gdzies sie tam kreci
Też nie raz myślałam żeby poradzić się BIO , ale pomyślałam że moja sprawa jest zbyt błaha , żeby zawracać im głowę...
doreczka ja mialam cin2 z hp jednak po scieciu szyjki okazalo się że było juz cin3. Szyjke scieli z marginesem zeby bylo pewne ze wszystko. W kanale nic nie było ale to juz bylo wiadomo wczesniej bo ja zanim mialam operacje mialam robione wycinki i lyzwczkowanie kanału szyjki i macicy. Wiec zmiany były tylko na tarczy. Z leepem jest tak ze moze wystarczyc a nie musi i trzeba docinac mimo wszystko. Sturmdorfa robi sie nożem w znieczuleniu ogólnym. Minely 4 lata mam spokój i czekam na dzidziusia z ciąża wszystko ok, nie jest to nawet ciąża wysokiego ryzyka bo szyjka sie rozciąga i trzyma :) wycieli mi ok 1.5 cm szyjki