no to teraz tylko rekonwalescencja i zapomnieć o tym dziadostwie.
ewelaaaa napisał:ja główkuje, czy się szczepić, czy nie…
Bo skoro był (oby), jest rak…
To szczepienie nie jest skuteczne….
Czytam, pytam, jeden lekarz wypisał skierowanie na szczepienie, inny twierdzi, że rozbudzę komórki rakowe….
A to z tym się nie spotkałam,że można rozbudzić komórki rakowe. Przecież szczepionka to martwy wirus.
maja123 napisał:laparoskopowo
No to jest dobrze, szybko dojdziesz do siebie❤ A jak bol? Da sie wytrzymac? Tak pytam bo mnie beda ciac wiec chce sie przygotowac psychicznie na to co mnie czeka ( o tyle o ile mozna sie na cos takiego przygotowac) Strasznie sie boje bo nigdy nie mialam operacji, ale mialam bardzo ciezki porod bez znieczulenia wiec tak sobie mysle ze wszystko da sie jakos przezyc
Zdrowiej i nabieraj sil❤
ewelaaaa napisał:ja główkuje, czy się szczepić, czy nie…
Bo skoro był (oby), jest rak…
To szczepienie nie jest skuteczne….
Czytam, pytam, jeden lekarz wypisał skierowanie na szczepienie, inny twierdzi, że rozbudzę komórki rakowe….
Ja również jestem zaszczepiona narazie 1 dawka. Mnie z kolei każdy lekarz mówił, że to dobry wybór a było ich w sumie 3 :) jak będziesz kupować to koniecznie przedzwoń do kilku aptek- u mnie różnica w cenie to było nawet 100 zł pomiędzy aptekami.
Justynabnzk napisał:kardamonka co u ciebie?masz już dzidziusia?
Tak Ja już po 😃 urodziłam 28.08 o 6.17 😃 poród trwał całe, bardzo intensywne 17 minut! Mam śliczną wymarzoną córeczkę
i to jest piękna wiadomość, gratulacje niech się niunia zdrowo chowa.