maja123 napisała:Justynabnzk napisała:ewelaaaaa napisała:bardzo Wam dziękuję dziewczyno…
Załozyli mi kartę onkologiczną i zmiotło mnie psychicznie…
Wchodziłam do domu i wyłam z bezsilności…
Targają emocje..
Doktor powiedział, że wg.Niego wycieli wszystko, ale muszę to zrobić TK i MR, aby potwierdzić. Badania 29.09 i 5.10.
3maj się!
Ja w niedzielę idę do zamieszkania.
W poniedziałek rozwiązanie. Stawem się nie bać, ale się boję...
Ja tez za nas wszystkie trzymam kciuki,musi być dobrze.A ja już prawie miesiąc czekam na wynik cytologii ,moja gin.powidziala ze będzie dzwonić niezależnie od wyniku i że powinien być około 10.09 najpóźniej. Już niewiem co myśleć.
ja właśnie czekam na wyniki pierwszej cytologii po konizacji która miałam w lutym.A ty się już tak nie denerwuj tylko podziękuj sobie ,że zdążyłaś i jest bardzo duża szansa ,że konizacja "załatwiła sprawę "teraz tylko kontrolę i będzie dobrze.
Justynabnzk napisał:ja właśnie czekam na wyniki pierwszej cytologii po konizacji która miałam w lutym.A ty się już tak nie denerwuj tylko podziękuj sobie ,że zdążyłaś i jest bardzo duża szansa ,że konizacja "załatwiła sprawę "teraz tylko kontrolę i będzie dobrze.
Tak bardzo chcę w to wierzyć😢
normotypowa strukturą marginesów wycięcia, cokolwiek to znaczy.
Justynabnzk napisał:Ja tez za nas wszystkie trzymam kciuki,musi być dobrze.A ja już prawie miesiąc czekam na wynik cytologii ,moja gin.powidziala ze będzie dzwonić niezależnie od wyniku i że powinien być około 10.09 najpóźniej. Już niewiem co myśleć.
Justyna, jak nie dzwonia to dobrze😉 przewaznie jak jest zly wynik to kontaktuja sie po paru dniach.
Trzymam kciuki
Evi71 napisał:Justynabnzk napisał:Ja tez za nas wszystkie trzymam kciuki,musi być dobrze.A ja już prawie miesiąc czekam na wynik cytologii ,moja gin.powidziala ze będzie dzwonić niezależnie od wyniku i że powinien być około 10.09 najpóźniej. Już niewiem co myśleć.
Justyna, jak nie dzwonia to dobrze😉 przewaznie jak jest zly wynik to kontaktuja sie po paru dniach.
Trzymam kciuki