Krewetka napisał:Hej dziewczyny. Mam wynik kolpo którego nie widziałam jeszcze, ale kuzyn lekarz skonsultowal mnie z młodą lekarką. Wyszła ddyzplazja małego stopnia. Rekomendacje to szczepienie a potem ewentualnie za 3 Mc konizacja.... Jeszcze mam zrobić genetypowanie. We wtorek idę do gina, bo dziwi mnie takie postępowanie. Chyba będę nalegac na konizację. Niemniej cieszę się.
Ale super. Mega dobra wiadomość. Powodzenia Krewetko
Agula92 napisał:hej dziewczyny, u mnie tez dzisiaj były wyniki kolposkopii wyszedł lsil i kanał czysty :) teraz czekam na wizytę u lekarza
Nowy rok przynosi same dobre wiadomości, super
Dziewczynki czy orientujecie się jaki jest bezpieczny czas na zajście w ciążę po konizacji?
Kardamonka napisał:Dziewczynki czy orientujecie się jaki jest bezpieczny czas na zajście w ciążę po konizacji?
Też nie pytam lekarza , chyba nie w głowie mi ciąża, więc też nie pomogę: *
Ja 8.02 konizacja szyjki , czuje się dobrze ale czekanie znowu na ten wynik mnie przytłacza, chociaż p. Doktor uspokaja że wszystko wycięte zgodnie z planem , zaleca szczepienie na hpv gardasilem i pół roczny zakaz wspozycia, inny lekarz twierdzi żeby się nie szczepić bo to nie ma sensu, co robić, eh... ; )
Zdrówka kobietki , piszcie jak u Was ;))