Ostatni dzień. Już po scyntygrafii. Jeden z pracowników powiedział, żeby się nie martwić jeśli zawołają kogoś po scyntygrafii na PET, ale jestem pewny że na PET idzie się, gdy technik zauważy w scyntygrafii coś niepokojącego i trzeba się temu dokładniej przyjrzeć. Na szczęście ja nie musiałem iść na PET, wzięli tylko jednego pana. Trochę wyluzowałem, ale i tak do wypisu stresik jest :/ napiszę jaki wynik po wypisie
Super!!! Matko, czekałam na te twoje wyniki! Przeżywam je chyba bo moje tak blisko 🙂
Jak teraz dalsze postępowanie? Ile musisz być w izolacji? Kiedy jakieś następne kontrole?
Ja się właśnie moszcze na kwaterze w Poznaniu. Idę zaraz na spacer ogarnąć jutrzejszą poranna trasę na szpital. I czekam.
Gosia - szczerze mówiąc nie nastawiam się na konieczność aż tak długiej kwarantanny. Mam nadzieję, że tydzień wystarczy. Mam w domu 2,5 latke więc nie mam kompletnie opcji żeby do niego wrócić zanim będę bezpieczna.
Myślę, że wynajmę sobie coś na tydzień w Poznaniu. Jeśli będę musiała izolować się dłużej to będzie gorzej. Ale może pojadę do rodziców. Póki co jestem dobrej myśli i liczę, że jod będzie na tyle mały że tydzień mi wystarczy.