Kochani, Tato jest w 7 dobie po usunięciu pęcherza, dziś w worku pojawila się krew i jakieś brudy. Czy to normalne? Z rany pooperacyjnej również wydobywa się jakaś wydzielina bladoczerwona pomieszana z żółtym. Pielęgniarka mówi żeby na szew przykładać coś zimnego, ale na temat krwi w moczu nic nie powiedziała, bo nie jest stomijna.
Corkaa przyjmij również moje kondolencje. My modlimy się codziennie.
Nitka witaj nieduza ilsc krwi w moczu moze sie pojawic po podrazniienu przez cewniczki wyprowadzone przez przetoke do worka sa one pdlaczone moczoeodow w pirwszej fazie po operacji i nie jes to nic niepokojacego a co do brudow w worku moze to byc mormalne funkcjonowanie brikera wstawka jelitowa normajnie produkuje sluz i wydala go do doworka. Aco do szwow to u mnie dosc dlugo lalo sie z otworow po drenach jezeli tenperatura jest ok to powinno byc dobrz. Niewatpliwie nalezy pytac lekarza pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia
Witam i pozdrawiam wszystkich zaglądających na to forum.
Witaj Heńku , jestem w trakcie szykowania się do wyjazdu na kurację i jadę w sobotę, córka z zięciem zawożą mnie na miejsce i przyjadą też po mnie ,tak że widzisz same wygody, morze mi nie pasuje więc teraz sprawdzę góry, ale najlepiej czułam się na wojażach w Egipcie ale strach tam jechać no i kasy trochę brakuje, dzisiaj byłam na onkologii na tk ale wynik będę wiedzieć dopiero po powrocie, mam wizytę na 03.09, boję się jak diabli gdy o tym myślę ale cały czas mam nadzieję że będzie dobrze bo przecież w lipcu minęło 6 lat po operacji a jesienią będzie 10 lat od wykrycia raka więc myślę że jestem już zdrowa i oby tak było, dam znać po powrocie i po wizycie u lekarza, pozdrawiam serdecznie .
Witam .W Piątek byłem na cystoskopii cały dzień nerwówka. Piętnaście minut cierpień i wynik Wszystko OK.Radości bez końca .Rakowi w spak
Witajcie. Dawno nie pisałam ale jestem z Wami cały czas. Dziś tata wziął szósty cykl chemii. Teraz mamy dwa tyg przerwy. Potem dalsza decyzja co do leczenia. Ogólnie jest stabilnie. Pozdrowienia dla wszystkich.
Ja również wszystkim tylko takich wiadomości życzę.Mniej nerwów więcej satysfakcji.Poazdrawiam