Cześć, ja 3 dawkę przyjęłam w pon. wiec wczoraj przeleżałam. Szczepiona jestem Moderną. Czyli 3 dawka to 1/2 dawki.
Nie wiem co o tym myśleć, po odebraniu certyfikatu po 3 dawce dostałam smsa z MZ o szczepieniu po 3.01.22. Czyżby trzeba się zaszczepić 4 dawką p. Covid. A jak Wy będziecie reagować na zaproszenie dot. szczepienia 4 dawki, czy będziecie się szczepić? Doczekaliśmy się trudnych czasów.Pozdrawiam♥️
Cześć, ja również otrzymałam SMS mimo zaszczepienia 3 dawka, myśle ze to automatycznie wysłano do wszystkich zaszczepionych. Nie planuje w tym sezonie ponownego szczepienia. Uważajcie na siebie ❤️
Już jest nas troje. Nie boimy się to nie reklama 🙂. Aplikacja rozbudowana będzie można stworzyć fajny kącik. Ja stworzyłem grupę ale duszaą towarzystwa niestety nie jestem więc potrzebujemy Was więcej. 😉. Aplikacja discord a link powyżej to link zaproszenia do grupy.
Nie traktuje jej jako swoja i masz rację jakoś mocno się nie różni a jednocześnie różni się bardzo. Po pierwsze można aktywniej się komunikować bez często niepotrzebnej zwłoki bo są na bieżąco powiadomienia. Po drugie można przypinac jakieś ważne informacje które tutaj znikają w gąszczu przeszłych postów. Można tworzyć podgrupy dodawać i przypinać multimedia artykuły. Wszystko to co może być pomocne i na co odpowiedzi już padły. Nie chce żeby ten wątek tutaj umarł ale niektórzy potrzebują w miarę szybkiej odpowiedzi a tutaj jak się nie zajrzy bo się zapomni mijają dni. Wiem że niektórzy zaglądają tu codziennie ale ja np czasem jak sobie przypomnę a doceniam wasze doświadczenia. Ja nie zmuszam nie naciskam. Zaproponowałem tylko ze względu na to czego brakuje mi tutaj. 😉