Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Ona ja trzymam zawzięcie wczoraj byłam u endo i pod koniec roku znowu czeka mnie kontrolna scyntografia pozdrawiam miłego dnia
-
hey kobitki
jutro mam kontrole trzymajcie kciuki !! :)
-
Hej, hej,
ale zmiany!
Od jutra liczenie. Fajne te bransoletki w tym roku.
Miłego dnia.
-
Witam fajna nowa stronka u mnie prawdziwy upał czasami nawet latem tak ciepło nie jest miło spedzajcie czas
-
wow ale sie stronka zmienila :D
monika
fajnie ze mialas pogoed :) moje siostry to mialy urwanie chmury :/
-
Gdzie pogoda nie dopisała tam nie dopisała. Na Pomorzu mieliśmy piękną Majówkę, bo reszta kraju wygrzała się już wcześniej. Ja poleżałam na leżaczku, pogrillowałam i poogródkowałam trochę, więc wolne wykorzystałam maksymalnie na relaks.
Tylko dusznej pogody, takiej jak np. dzisiaj nie lubi już moja tarczyca. Przez nią musiałam od maja zrezygnować z aerobicu, bo przy wysiłku przy wyższej temperaturze nie wyrabiam tempa. A tak to lubię... Pozdrawiam i dużo słonka :)
-
emma
u w ciagu roku sporo jest takich amerykanskich swiat gdzie jest dlugo weekend :) czasami to mi sie smiac chce bo z byle powodu swietuja :D
no ale niestety tutaj swiat Bozego Narodzenia jest tylko jeden dzien :/
slyszalam ze w polsce niestety ale pogoda nie dopisala :/ wogole cos te lato wolno nadchodzi ! u mnie w dzien jest dosyc cieplo ale wieczorem trzeba sie juz ubierac w bluze
-
A u nas jeszcze trwa długi weekend bo dziś jest bank holiday, ale niestety tylko 3 dni wolnego było. U nas nie ma majowek. Pozdrawiam.
-
Troche za dużo tego wolnego i człowiek rytmu nie może znaleźć Ona czy u was też są takie tygodnie luzu z racji kumulacji świąt.
-
Witam
Jak się macie po wolnychdniach pozdrawiam serdecznie miło organizujcie sobie czas pozdrawiam serdecznie