Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Vjolka to odezwij się jak coś więcej dowiesz się o skaczacym tsh :-) no i życzę milego spa :P
Kasiazrozpaczona po co oni Ci kazali tak szybko przyjść skoro nie operuja? Niepotrzebny stres a wiadomo, że w weekend nic nie zrobią.Trzymaj się dzielnie
-
Jolauu super że jesteś po,ja myślałam że dziś mnie ciachną,a lekarz na obchodzie że poniedzieli termin powie,i ludzie tu leżą 5-6 dni masakra,wynik histopat.daja 10 dni od operacji...już sie boje...a gdzie tu przeleżeć do operacji.
-
Cześć dziewczyny
Lauroli super wiadomość, gratuluję z całego serca :)
Ja właśnie weszłam do domu, jestem po operacji , całą tarczyca usunięta w środę.
Ciągnie mnie trochę ale jest ok. Teraz tylko czekać na wynik histopatologiczny.
Kasia nie daj się, mają Cię operować i koniec
-
Kasia,gdzie jesteś w szpitalu? Trzymaj się, masz zafundowany niepotrzebny stres.
Tak Kalmara, za tydzień wyjeżdżam ;-)
-
A ja sobie poleże do poniedziałku bezczynnie,co za szpital...masakra,mam czekać powiedzieli mi ze poniedzieli mi powiedzą.... kiedy operacja.Szok,po operacji 5-6 dni tu poleże. Ciekawe jak będzie ze mna dalej.
-
Dziękuję Dziewczyny :D <3
Wy też niedługo będziecie się cieszyły :)
-
Lauroli gratulacje !!!!
Vjolka to juz nie długo :) i będzie spa :)
-
Anka,ja też miałam 0.3 teraz 0.69.Wiem,że tsh naturalne jest ruchome, to może nie ma czym się martwić. Zapytam o co chodzi, jak będę na jodzie.
-
Lauroli super informacje :)
-
Lauroli cieszę się,że wszystko ok u Ciebie :-) tsh samo Ci spadnie i to szybko :-)