Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
A to stwierdzenie czy pytanie? Dla mnie super, ale odczucia człowiecze w każdej dziedzinie życia są raczej subiektywne nieprawdaż? Dlatego polecam wpisać w wyszukiwarce internetowej hasło: plastry Sutricon-opinie. I się ustosunkować, czy pomagają czy nie.
-
-
Może ktoś chce, potrzebuje: dwie sztuki plastrów Sutricon po 25zl za jeden. Data ważności 06.2017 Wyślę listem zwykłym lub poleconym za dodatkowa opłatą.
-
-
Asica super, że u Ciebie wszystko ok.
Dzięki , że dajesz nam pozytywną energię.
Ja jestem 2 tyg. po operacji i wszystko przede mną.
Bardzo pilnie czytam naszego bloga i uczę się od WAS
-
Gatta nie stresuj się, nie ma tak źle.
Fakt dziwnie,, pachnie " z tej ubikacji, ale bez przesady... ;)
Vjolka jak masz gumy do żucia, to żuj żuj i jeszcze raz żuj... Ja wypluwalam gumę tylko na noc i nie miałam żadnych problemów ze śliniankami, może chociaż teraz załagodzą ból... Warto spróbować...
Pozdrawiam <3
-
Asica supciorosko :-):>:D<
-
Lekarstwa mam swoje. No i się pożygałam, ślinianki bolą i dziwnie śmierdzi z toalety,tak,że mdli. No to Cię Gatta wystraszyłam.
-
Vjolka z braku laku i te chusteczki dobre ;)
Asica również pozdrawiam i milo słyszeć takie wieści :)
-
Hej dziewczynki☺
Dawno się nie odzywałam ale cjciałabym podnieść wszystkich na duchu
Jestem rok od operacji i 4 miesiące od jodu i w tej chwili diagnoza brzmi ZDROWA
Nie martwcie się dziewczyny naprawdę nie ma czego się obawiać tego raka dobrze się leczy i nie słyszałam żeby ktoś na niego umarł
Vjolcia trzymam kciuki będzie dobrze kochana
Kalmara pozdrawiam i ściskam
Buziaki