Rak tarczycy

14 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13025 odpowiedzi:
  • Wszystkiego co tworzy domowe ciepło, dużo zdrowia, serdeczności ,uśmiechu i życzliwości nie tylko w ten wyjątkowy czas, ale i przez cały 2017 rok. :) Wesołych Świąt.
  • 8 lat temu
    Wesołych rodzinnych świąt , dużo zdrówka i jak najmniej problemów z naszą chorobą :)
  • 8 lat temu
    Iwi29 mój mail Ata1009@interia.pl odezwij się to odpowiem Ci na wszystko ;)
  • Dużo dużo zdrowia życzę wszystkim i wiary w lepsze jutro niech Dzieciątko Jezus ma wszystkich w swojej opiece Wesołych Świąt Bożego Narodzenia ⛄
  • Dziewczyny życzę Wam Dużo Wytrwałości i optymizmu w walce z naszą chorobą. Bardzo dużo zdrówka, pomyślności szczęścia. Wesołych Świąt!! :)
  • Ja nie mam karty Dilo a poszlam do Gliwic juz po operacji. Dziewczyny zycze Wam i Waszym bliskim wszystkiego co najpiękniejsze! No i oczywiście ZDRÓWKA bo nie ma nic ponad to ! Wesołych Świat <3
  • 8 lat temu
    Wszystkim forumowiczom z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia składam najserdeczniejsze życzenia. Oby udało się nam wszystkim wygrać walkę z tym paskudztwem. Życzę Wam pogody ducha i wiary w lepsze jutro. Mimo wszelkich przeciwności losu bądźcie zawsze uśmiechnięci i szczęśliwi. Niech Dzieciątko Jezus ma nas wszystkich w opiece.
  • 8 lat temu
    Gatta Interesuje mnie jakim jest lekarzem Czy dobrym?Wsyztsko mnie intetesuje.
  • No wlasnie w Gliwicach zmienili mi ostatnio dawke sprawdze po swietach jeszcze raz.
  • Mona12 skoro w Krakowie wymagają DiLO to w Gliwicach pewnie też. Może dziś Ci się uda dodzwonić. Ja w Gliwicach jestem od początku i założyli mi tą kartę na pierwszej wizycie. Szkoda, że prywatnie nie wystawiają.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat