Rak tarczycy

14 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13066 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    Witaj Bania:)
    Ciesze sie ze juz jestes z nami :) 3mam kciukasy by wszystko bylo ok:) na pewno bedzie:)
    Pozdrawiam
  • 12 lat temu
    kobitki

wiecie co ogladalam dzisiaj program o slawnych ludziach ktorzy wygrali z rakiem i slucham sobie i zaczeli mowic - Rod Stewart
    bylam w ogromnym szoku bo on w 1999 roku mial zlosliwego raka tarczycy !!!!!!!!! ma usunieta cala tarczyce !!!! nigdy o tym nie slyszalam - dzisiaj jest zdrowy :) dziwnie mi sie sluchalo ze ktos slawny mial takiego raka co ja :)
  • 12 lat temu
    Bania witamy:) pewnie następna w kolejce jestem ja...27 jadę na konsultację i wtedy się dowiem. Ps. jedziemy całą rodzinką- 520 km. Zamierzamy wracać od środy do niedzieli:) Pozwiedzamy sobie...a co:)
  • 12 lat temu
    Kochane moje bardzo dziękuję z miłe słowa i myśli
    ciągle odpoczywam nie mam siły na nic i śpią prawie cały dzień i noc ale widocznie teraz mi tego potrzeba najbardziej buziaki i zmykam sie położyć bo zaraz padnę na monitor pozdrawiam
  • 12 lat temu
    Bania,
    jak odeśpisz ile Ci potrzeba i nabierzesz sił to do nas wrócisz. Teraz odpoczywaj. Buziaki.
  • 12 lat temu
    bania
    w nocy tez nie masz prpblemu ze spaniem ? ja jak spalam w dzien to w nocy lerzalam :/
    Twoj organizm potrzebuje teraz snu wiec nie zaluj sobie :) :)
  • 12 lat temu
    Witam
    Ona ja śpię teraz i w nocy i w dzień ciągle mi malo snu ale tak jak piszecie widocznie tak musi być co prawda dalej nie bardzo moge jeść ale codziennie jest już trochę lepiej w końcu będzie kiedyś dobrze
    Kochane miło spędzajcie czas pozdrawiam
  • 12 lat temu
    bania
    napewno Twoja sennosc minie :)

co do milego spedzania czasu to u mnie juz trzeci dzien jest 37 stopni !!!! :/ i nie mozna nosa z domu wychylic !
  • 12 lat temu
    To zapraszam do Belgii, dzis byl szczyt lata, 24 stopnie, od jutr ochlodzenie a deszcz juz pada
  • 12 lat temu
    rybenka

jak ja nie lubie deszczu hehe moje wlosy wygladaja wtedy jak u czarownicy (mam ciezko ukladajace sie wlosy takie sianowate hihi)
    no ale mysle ze 24 stopnie i deszcz jest 100 razy lepsze niz te cholerne 37 i na dodatek tu gdzie mieszkam jest wilgotny klimat ! TRAGEDIA NORMALNIE !! cala sie kleje :/

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat