żeby przyjechać 15 mają, szkoda tylko że to piątek, więc pewnie operacja w poniedziałek i weekend bez sensu tam przeleże...i już mnie stres dopada, pierwszy raz tak długa rozłąka z dziećmi. .ale cóż jak trzeba..
Polecam blog http://nataliakusmierz.pl/.. bardzo fajnie autorka ma opisane ..mi prócz bezsenności nic nie dolega ..zdarza się że widzę że coś jest nie tak ..organizm daje ci znać i wtedy wiem że muszę zrobić badania by oznaczyć poziomy TSH i tak na okrągło ..fakt faktem uważam że tarczyca odpowiada za wiele narządów i jest to często odczuwalne ( niestety często te dawki się zmienia czasami ) jestem w twoim wieku :-)
Hej Łucja 91, oprócz tego, co napisały dziewczyny, pamietaj, że wszystko siedzi w głowie. Wszystko można przezwyciężyć, a najwazniejsze jest nastawienie. Ja oprócz tego raka, mam toczen który jest grozniejszy niż ten rak. I żyjemy już razem 30 lat. Będzie dobrze; )
Patrycja1985, owszem przelezysz weekend, ale przynajmniej w poniedziałek już będziesz po operacji;)
Kasienka43, a Ty już byłaś s Gliwicach ?
Isia73 napisał:Hej Łucja 91, oprócz tego, co napisały dziewczyny, pamietaj, że wszystko siedzi w głowie. Wszystko można przezwyciężyć, a najwazniejsze jest nastawienie. Ja oprócz tego raka, mam toczen który jest grozniejszy niż ten rak. I żyjemy już razem 30 lat. Będzie dobrze; )
Patrycja1985, owszem przelezysz weekend, ale przynajmniej w poniedziałek już będziesz po operacji;)
Kasienka43, a Ty już byłaś s Gliwicach ?
Tak ..byłam już w Gliwicach :-)
Dziewczyny mam pytanie bo w czwartek jadę do Gliwic na konsultację anestezjologiczna, ile taka wizyta trwa, w sensie ile czasu sobie zarezerwować na to, tak mniej więcej?
Wszystko zależy która będziesz w kolejce. Sama rozmowa z anestezjologiem to tak ok 10 minut. No chyba że są jakieś problemy z wynikami, zdrowiem tak w ogóle, to może dłużej. U mnie to poszło ekspresem, bo poza guzem jestem zdrowa jak ryba. Pytają o wcześniejsze zabiegi jeśli były i analizują po kolei wyniki.
Witam czy taki adres będzie dobry do wysyłki szkiełek i dokumentacji do Gliwic? Nie chce popełnić gafy.
I jaką w tym czasie polecacie firmę wysyłkową?
Narodowy Instytut Onkologii
im. Marii Skłodowskiej-Curie
Państwowy Instytut Badawczy
Oddział w Gliwicach
ul. Wybrzeże Armii Krajowej 15
44-102 Gliwice
Pokój 1051
marzycielka,- a dużo było osób jak Ty tam byłaś? Bo z tego co pamiętam byłaś tam pod koniec marca.Wszystko załatwia się na dole?