Moim zdaniem na obrazie USG może być jeszcze wszystko opuchnięte..też każdy mówił mi że goi się wewnątrz długo..można wiedzieć gdzie miałaś operację ? O tym że miałaś mikroprzerzut rozumiem że dowiedziałaś się w dniu wizyty w Gliwicach..czy oprócz.usg i badań krwi miałaś coś robione na 1 wizycie ? Ja jadę w styczniu i dlatego mnie to ciekawi .. zazdroszczę ci tak wyrównanego TSH ..mi strasznie wystrzeliło do góry i ciężko spada ..mimo iż sukcesywnie podnosi się mi dawkę letroxu..po operacji 50 ..a już niedługo wejdę na dawkę 175 ...
Stosuje się co do zasad przyjmowania..biorę tabletkę ok 4-5 a jem ok 9 :-) niestety u nas prawie cała 4 osobowa rodzina jest skazana na letrox..ja.dolączyłam jako ostatnia :-) z Gliwic napisali że badali szkiełka i jest ok..zobaczymy co tam będą mieć do powiedzenia .. cieszę się że badają wszystko dokładnie bo mam nadzieję że na darmo nie pojadę 500 km :-)..mieszkam na północy ..jod z tego co mówi mój endokrynolog będzie konieczny ze wzg. że guzek był powyżej 1 cm ..brak przerzutów ..zobaczymy.:-)